- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли че секса е обвързващо изживяване?
@mimess93 аз съм си действал така и затова поддържам тази теза
Спорихме просто с Ewok че това е нещо приемливо.
Но пък те с Naive са консерви и не се учудвам че го смятат за неправилно.
Не искам да звуча като някаква консерва, не мисля изневярата за нещо убийствено грешно и непростимо, всичко се прощава и т.н., но просто се губи магията, интимното, личното, отблъскващо е, студено е и т.н. и т.н.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
4XCOKИ
Ми дразня се бе.
Дразня се. Защото с такова мислене никога няма да разбереш какво е любов. Не искам да звуча наивно, сладникаво и лигаво с това, но е така.
Като оня философ в "Любов", който ми обясняваше, че било научно доказано, че влюбването траело 3 месеца. Айдее...
4XCOKИ
4XCOKИ
Ако гаджето ти е някоя, която не уважаваш и си с нея заради безплатния ежедневен секс, е приемливо.
Иначе в сериозно връзка е абсолютно неприемливо да ходиш да се плющиш наляво и надясно.
Щрудел, не си права. Изобщо. Това, че няма да срещнеш любовта, ако живееш еди как си... Просто не е вярно.
са като капацитет ше кажа мойто мнение, а то е, че чукането без чувства е яко, ама когато има чувства е по-яко. така, че и аз не одобрявам при сериозна връзка да се спи наляво и надясно, аз никога не си позволявам, а и не виждам смисъл ако обичаш някого да търсиш нещо някъде другаде. въпроса, че трудно се намира човек, заради когото да не го правиш е трудно, за това разбирам защо много хора го подкрепят и смятат, че няма нищо лошо. но и те/вие ще намерите някой, който ще ви отвори очите и, че всички други са излишни и няма и да ви минава през ума да се чукате за спорта с някой![]()
4XCOKИ
4XCOKИ
Като човек, бил и от двете страни - не го приемам, но се случва. Колкото и да твърдиш, че обичаш някого, има момент, когато в теб се обажда чистият нагон... Ако говорим и за емоционална изневяра, тогава нещата влизат в съвсем друга категория. Ако нещо ти липсва в дадена връзка, е нормално да го търсиш у други, все пак перфектна половинка не съществува. Не приемам каквато и да е изневяра, но съм склонен да простя такава. Всеки е хора, всеки греши, а за едното ебане да си съсипеш дългогодишна връзка, някак си не го приемам.