- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Смятате ли че секса е обвързващо изживяване?
За едното ебане не, ама тук не става дума само за едно.
Ако навляза в подробности, ще се затъжа. няма.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
както се казваше - Пепел, чакъл - файда няма. Така стоят нещата.
4XCOKИ
Лично за мен, аз виждам перфектната връзка като едновременно пълна свобода за действие и пълно доверие към другия. Да му кажеш 'можеш да правиш всичко, каквото искаш, не те спирам', и същевременно другият да не прави нищо, въпреки, че има разрешението и може да го прави. Това разбирам под пълно доверие. Да имаш възможност да изневериш, но да не го правиш... Дори ако те удари животинското или си пиян/неадекватен, да се досетиш за любимия и да си кажеш 'не мога, не е редно'. Но ако някой е решил да изневери, не можеш по никакъв начин да го спреш.
Лично аз първо никога не бих започнал връзка от разстояние, в която знам, че с другия ще се виждаме веднъж месечно, а дори и да заимам такава връзка, бих поискал тя да е приятелство с екстри, така и двамата ще сме свободни. Обаче ако имаме шанс да се виждаме достатъчно често, каквато и да е изневяра - физическа или психическа - не е по моите вкусове и е нежелана.
4XCOKИ
А защо подяволите секса за една нощ го имате за изневяра.
Нито се обичат двамата, нито нищо. Това е просто едно нужно удоволствие.
Изневярата е за мене когато човек играе на два фронта, или именно има половинка, но поддържа и връзка с друга.
Ама не може да си имаш половинка и да си пъхаш ръцете под чужди дрехи бе... дори и да няма чувства.
Не може.
Казвам го и като човек, който е правил тая грешка. Грозно е. Сега осъзнавам колко противна съм била.
4XCOKИ
Това значи ли и че аз евентуално мога да последвам примера ти :<<
Много гадно звучи.
Както и да го наричаш, е тъпо. Ясно ти е, че така нараняваш гаджето си и се пита с какво е заслужил/а такова отношение. Това, което лично мен най-много ме дразни в цялата работа е липсата на самоконтрол. В един момент казваш, че обичаш някого, в следващия плющиш някой друг, в по-следващия се молиш на колене на първия за прошка и се кълнеш, че няма да правиш повече така. Обикновено така става. Доста жалко. Повръщам върху такива хора.
И пак питам - ако и двамата са ок с това?
Тогава са в официално отворена връзка, което е нещо съвсем различно от нормалната връзка.
Обаче не може да имаме само отворени връзки, защото една връзка няма как да е отворена, ако е наистина сериозна. Ако имаме само отворени връзки, няма да имаме сериозни връзки.
ахаххаа по тоя критерий се оказва че съм имал само 2 половинки досега![]()
Триперът е много обвързващо нещо.
Respect my authoritah
Същата тема, ако я дискутирате, когато станете на 40 годни, ще ми бъде интересно кой на какво мнение ще е тогава. После ще се направи една съпоставка на писанията тук.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тогава ще си улегнал и няма да ти се ебе толкова.
Но мислех, че това се подразбира.
Говорех за млади хора в диапазона на 15 до 30.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
В днешно време изобщо не е даже...
Постъпи грешно... с правилното момиче.