- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо всички жени във форума са луди по D1esel?
Изтрита тема.
Последно редактирано от michel1 : 04-17-2012 на 15:17 Причина: Изтрита тема.
Първо не всички са влюбени в него
Второ хич не му завиждам
Трета - така , защото понякога се прави на много добро ,мило и съвестно момче точно с тази цел да сваля мацките ;DD
Мъжки начин за разбирателство не са обидите, псувните, бирите и плюенето по асфалтаОсвен, ако не си завършил технукума за каруцари с 3-ка
Мъжът си казва всичко в прав текст, както го мисли, т.е. - "много ти се кефя, много си готин", а негативите също не ги крие, но ги казва по деликатен начин. Но повечето мъже в БГ са прости и си мислят, че ако направиш комплимент все едно вече си си намалил мъжествеността в очите на хората.
А и толкова е жалко това: "не подавам пръв ръка, не казвам първи здрасти"
Това е мъжествеността на българите, да се дуят колко велики ебачи и бабаити са, а всъщност да си едни пу*ки, които си мечтаят да ги опъне Бойко Борисов на задна. Жените са тези, които крият негативите, когато трябва да ги кажат или пък злословят от завист. Според мен завистта си е типично женска черта, а само слабите мъже се оставят да ги обвземе. Аз също съм завиждал, разбира се, едва ли има човек, който да не е завиждал, но не съм позволявал завистта да ме обземе.
Последно редактирано от D1esel : 04-17-2012 на 10:41
Виж това с мъжкия начин на разбирателство си беше майтап, предположих че следната емот икона го подсказва поне малко ""
Както съм казвал не завижда на никой, не мразя никой, не се възхищавам на никой(като бих добавил че завистта е слабост на психиката).
И в крайна сметка обратен ли си или правиш на такъв?
- Формулата ми за човешкото величие е "amor fati": Не можеш да искаш да бъдеш друг, нито преди, нито след, нито във вечността
Фридрих Ницше
Защото всички жени се кефят на геите
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Пусни някоя снимка за да докажеш че това на аватара си ти.
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
Лесно беше да се разпознае втория ти акаунт.