- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо ?? (към софиянците :дд)
Защо в градинката между Спортната палата и Орлов а.к.а Малката Борисова редяха и украсяваха коледни елхи и бяха омотали дърветата в червени въжета ВТФ..... ??
Излизал съм, разбира се. София е красива. Аз съм израстнал в този град и го обичам. А иначе и аз като съм бил във Варшава, например, съм гледал красотите на централната част, но винаги съм се заглеждал повече в очите на хората там, където съм ходил, оглеждал съм ги, гледал съм крайните квартали, панелните и порутени блокове. Така, че наистина мисля, че София е една от най-красивите столици. Чужденците, когато идват тук, също гледат централната част и въобще не предполагат какво е Левски Г, например.
^ да, мога да приема, че си прав до някъде
И аре някой да ми каже защо на 17 Април украсяват елхи и ги редят на Орлов ?
не знам, ама като тръгнах да минавам от там ме догони някъв видимо надрусан п'утьо, който май се явяваше охрана, и почна да ми обяснява как не можело да съм минавал от там и трябвало да се върна и да заобиколя
при което му се изсмях в лицето и си продължих по живо по здраво аХАХ
Според мен ще снимат нещо, защото имаше и Бентли с някакви вдлъбнатини ''следи от куршуми''.
Дайте няк`во инфо :ддд
Значи украсата...Вчера ми казаха, че била там, щото снимали някво лайно.Т'ва колко яко звучи.Щото снимали няква реклама или клип, сешащ се. НО според мен е там заради Великден.
За да съществува тази тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Обичам да се разхождам в 4 през нощта по празните софийски улици![]()