.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Това с кого си лягаш не те прави по-малко мъж или жена. Нито пък те прави по-малко човек.

Ако един ден имам син и ми признае, че е гей, ще го приема такъв, какъвто е. А авторе, ако баща ти държи на теб, то той също ще те приеме. Може да му отнеме време да свикне, но ще те приеме. Да му кажеш е по-добре, отколкото да се преструваш на нещо, което не си и да го залъгваш.

Успех!
    Последно редактирано от Dealux_ : 04-25-2012 на 11:01

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Съгласна съм с всичко което написа D1esel . Напълно прав е. няма какво друго да кажа . Успех в живота.

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    .. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
    Неточното изказване беше твоето.

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
    пп - като кажеш (ако ) пиши
    mi ne e samo toy

ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!

не знам как да кажа на моите родители,че съм гей

ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!

Ти си скапан пидирмас! BTW що не пробваш с баща ти да се наебете, може да му хареса!

JK maan, heads up!

Аз също съм гей като georgi.anev3 и dani12398 и аз не мога да кажа на родителите си че съм гей, да мама може да го приеме,ами баща ми??? Ще ме прибие от бой а после ще ме изрита на улицата и на за нещо. а просто защото съм гей!!!Правилно ли е според вас?
    Последно редактирано от AZsam_gey : 08-18-2012 на 00:24

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не мисля, че един родител е способен да изхвърли собственото си дете с ритници на улицата. Колкото суров и строг да е той, надали ще може да го направи. Обръщам се главно към AZsam_gey. Вярно, че на никой родител няма да му хареса това, че детето му е хомосексуален, но не винаги нещата стават така, както те искат. Нямам нищо против хомосексуалните. Всеки си има право на вкус, мнение и избор. Всеки сам за себе си решава. Та, по темата: колкото и да е трудно, и за двете страни - просто казваш. Независимо дали на баща или майка, все ще се наложи да го разберат и двамата. Най - добре е да се започне с по-"мекия" родител.

Никой не познава баща ми той се напива често и само да му кажа с ритници ще ме изхвърли дори и да съм му син....аз ще им кажа каквото и да става но не знам как да го кажа!!!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Ох, от къде да започна педалчета малки.. Първо - Защо искате да кажете на вашите?!
    Един от вас беше написал, че не искал да говори с техните за сватби, деца, жени и така нататък, вие да не си мислите, че аз говоря с моите родители за тези теми? Ако вашите са толкова консервативно настроени (което е нормално за тяхната възраст) просто не им казвайте, какво толкова? Има ли нужда да се карате заради такъв незначителен факт - не. След някоя друга година даже няма да живеете заедно, а и много рядко ще се виждате и чувате, поемате различни пътища и няма нужда да знаят с кого и какво се чукате.
    Некви въпроси да имате, недорасляци?! :Д Обиждам ви защото сте глупави, не защото сте педали, само да подчртая
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

аз не искам да крия от родителите ми какъв съм....искам те да знаят и те да ме приемат такъв къкъвто съм!!!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    ся разбрах, че си фейк, жалко
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тогава просто недей да казваш нищо. Не е задължително да знаят. Животът си е твой, твоите избори са си твои, не техни. Разбираемо е това, че искаш да знаят, но понякога няма как просто. Не смятах, че положението е чак толкова зле с баща ти. Трай си просто. Мълчи си.

Или в краен случай се обръщаш към "Закрила на детето" с някой роднина и това е. Казваш как стоят нещата с баща ти и ще се намери решение.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз съм гей.

И аз мисля, че не трябва да им казваш. Изчакай няколко години, махни се от вкъщи и като станеш самостоятелен, чак тогава мисли да им се разкриваш.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на thelover3
    На мен пък са ми симпатични гейовете, за разлика от лесбийките. Аз ако бях на твое място, нямаше да им казвам, поне на този етап. Изчакай още малко и тогава, ако все още си убеден, че харесваш момчета.

Сигурен съм че харесвам момчета просто защото момичетата ми се натискат и аз ги избягвам...

Голям фен Аватара на explosion_
    Мамо, тате аз съм гей!

Направо да им го кажа пък ако ма пребият и ме изгонят да са махам о не тая няма да я бъде искам да им кажа да ама не да ги убивам или те да ма прибият да ме изгонят или нещо от този род.....

Отиваш при баща ти с думите :
    Тате, аз съм шибан пед*л, извинявай че съм олигофрен и няма да продължа рода ти понеже обичам да чеша на момчетата задните дворове.

Голям фен Аватара на Богиня
    Широко скроен човек съм, нямам нищо против хомосексуалистите...
    ...но ако детето ми ми заяви, че е хомо, не бих бликала от радост и сълзи.
    Е, от сълзи да, но не вследствие на радост...
    Някой горе беше писал, че ако баща му разбере, веднага ще му ''намести'' резбата. И моят тати е същият. Поне беше де... вече пораснах и не ми се меси в живота.

Дани, писал си, че искаш секс. С кого, ако не е тайна?

Много ми е интересно как точно разбра, че си гей.. Правил ли си секс с момиче, опитвал ли си с момче за да можеш да съпоставиш с кой ти харесва повече.. Ако не си, според мен това е някакво моментно състояние и си избий тия гей мисли от главата, защото рискуваш майка ти и баща ти никога повече да не гледат на теб по същия начин по който гледали досега.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Защо не изчакаш още година и тогава да им съобщиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си