.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Въпрос към мъжете/момчетата

Здравейте!
    Момчета, имам един въпрос към вас. Колко от вас биха спали с пълно, дебеличко момиче? Знам, че веднага идва въпроса ' какво значи пълничка или дебела'. Затова прилагам и снимка на това какво имам предвид . Наясно съм, че има и доста по-дебели жени, както и че доста млади момичета са с тела на манекенки. Затова ми е любопитно едно примерно така изглеждащо момиче (с хубави лице, поддържана, облечена, гримирана добре) - колко от вас биха преглътнали излишните килограми и колко не биха могли?
    Ето и снимка (лицето е замазано нарочно, понеже не са снимки от интернет, а на моя позната, и искам да запазя анонимността и).
    http://prikachi.com/images/681/4657681w.jpg
    http://prikachi.com/images/680/4657680J.jpg

Истината е, че почвам темата заради нея. Тя твърди, че с нейното тяло сега (преди е била и много слаба), мъж би спал с нея само ако е влюбен до уши, че само тогава би могъл да преглътне излишните и килограми. Или пък да си пада по доста дебели жени по принцип. Опитвам се да я убедя, че нее така, но тя не ми вярва. И аз, какъвто съм инат, реших да проверя ситуацията преди да продължа да споря с нея. Тя не знае за темата, затова и съм и замаскирала лицето
    Ще се радвам да чуя какво имате да кажете по моя въпрос, господа!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cutie_pie Виж мнението
    Опитвам се да я убедя, че нее така
    Абе... не й прави мечешка услуга.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Irti
    Бая ми ти е пухкава твоята приятелка. Това, че леко си замазал лицето нищо не означава и ако види темата веднага ще се познае. Ще бричиш курец после.

Има момчета, които харесват такива момичета, ама масово не ги заглеждат.

Спал съм само един път с такова момиче и повече няма да повторя. Не ми хареса. Просто се разплюка, като лайно в една поза и това беше.

Вместо да я лъжеш и излишно да се мазниш.. седни и спокойно й обясни, че ако не почне да се поддържа ще стане още по-едра, а това мани, че не е красиво, ама не е и полезно...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много спорове се водят около размерите на жените. По-дебелите обиждат по-слабите, казвайки как мъжете харесват да има къде да пипне човек. В същото време, по-слабите обиждат по-дебелите, казвайки как мъжете предпочитат слаби крака и плосък корем. Истината е, че дори и да си много слаба или много дебела винаги ще се намери човек, който ще те харесва. Това, което трябва обаче човек да погледне е, както каза Ирти, дали въобще е здравословно.

Не може да си с наднормено тегло и да обясняваш наляво надясно как няма да свалиш килограмите, как ти се харесваш, как всеки който не те харесва може да си го начука и как се гордееш с тлъстинките си. Няма нищо лошо в това да харесваш тялото си, точно така трябва и да бъде, но всички сме съгласни че просто не е здравословно. Може да доведе до куп болести и проблеми със здравето.

От друга страна, това да си много слаба, също не е хубаво, защото и то си носи своите както здравословни, така и социални проблеми.

Не мисля че помагаш на своята приятелка като постваш нейна снимка в тийн форум, питайки мъжката част от форума, дали биха си легнали с нея. Девойката, пък и всички останали, трябва да са наясно че трябва да свали килограми. Това не означава да сведе глава и да се срамува. Напротив, трябва да е горда че прави нещо по въпроса и че се грижи за здравето си.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имам позната с подобно телосложение и, противно на всеобщите очаквания, никога не й е липсвало мъжко внимание. Но тя може и да е изключение от правилото, знам ли.

Но съм съгласна с Ирти - не й правиш услуга. По-добре насочи усилията си към това да й помогнеш да се справи с проблема, вместо да я утешаваш, че все ще се намери някой и за нея, въпреки външния й вид.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хуквайте да тичате в парка дружно и заедно пазете диета. Това бих направила аз за приятелка, която е толкова пълна и очевидно с много ниско самочувствие.

Тя твърди, че с нейното тяло сега (преди е била и много слаба), мъж би спал с нея само ако е влюбен до уши, че само тогава би могъл да преглътне излишните и килограми
    Това са думите на човек, който направо се е отчаял за положението. А не бива така.

Заведи я на ендокринолог да се изследва да види откъде идва проблема (защото от слаб не се става толкова дебел само от ядене) и да и определят диета, която и действа. Не да си я избира от нета. Да и каже лекар.

Няма да и помогнеш като я убеждаваш, че всъщност е много красива и много мъже биха я обожавали и желали. Ясно е, че искаш да я накараш да се почувства по-добре, но реално постигаш обратния ефект. Тя се вижда в огледалото и знае.

Помогни и, както ти писах.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да ти кажа, тя напълня не за 1-2 месеца. Това стана с течение на няколко години. Тя спортуваше доста, през ден беше във фитнеса, хранеше се рационално. Първото натрупване по-сериозно беше след една зверска депресия, при която тя не излизаше от къщи освен да иде до магазина да си купи калорични боклуци. Не мисля, че и е здравословен проблема - тя ходи на ендокринолог поради съмнения от личната и лекарка за хипотироидизъм, но се оказа, че всичко и е ок, само кръвното и има склонност доста често да пада до около 90/60 или пък да се събират границите, но и казаха да не се притеснява от това. Така че е здрава.
    Не и казвам, че е някаква секс бомба или нещо такова, но се опитвам да и обясня, че за всеки влак си има пътници. Наясно сме и двете, че трябва да отслабне, просто все пак ми беше любопитно какво биха казали мъжете. Понеже съм виждала мъже да си тръгват от дискотека с жени, които в лице са си направо отблъскващи, но пък са с хубавки телца. Чудех се дали пък не са склонни и на обратния вариант - красива, но пълна жена.
    БТВ, ако тр да съм честна, втората снимка не е много показателна - на неч изглежда по-пълна, от колкото е. Първата снимка е по-близка до реалността.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не, никога не бих помислил за секс с такова момиче. Сигурно ми е повърхностно мисленето, но даже нямам намерение да го преодолея. И мнението ми е, че един мъж може да СКЛОНИ на такава, само и единствено, ако е много загорял или му липсва внимание от други жени.

Заеби секса, ненормално е децата да са толкова дебели. И не си спестявам думите, щото очевидно е така, повечето дечурлига имат тоя проблем и много рядко килограмите им са от здравословни проблеми (какъвто е и нейния случай). Толкова проблеми ще си докара с тва (и физически, и емоционални), за едното нищо. Да почва да тренира като хората и да се храни качествено. Без оправдания.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И мнението ми е, че един мъж може да СКЛОНИ на такава, само и единствено, ако е много загорял или му липсва внимание от други жени.
    Или просто иска да види как е с по-пълничка.

По същата причина може някой да иска да легне с по-пъпчасала. За мен пълнотата е по-малък визуален порок и затова склоняват, но общо взето искат да видят как е с жена, която от ниско самочувствие и нередовен секс ще оближе бързо, бързо хуя. Естествено, всичко това на подсъзнателно ниво. Ма може и аз грешно да го интерпретирам, не съм имал мераци към по-пълнички.

И по-дребните харесваме по-дребни обикновено.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

За всеки влак си има пътници.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    По принцип бих спал с леко по-пухкаво момиче, но момичето на снимките е доста повече от пухкаво, а ти вместо да и втълпяваш напразни надежди, че сте си намери някой който да я хареса такава каквато е, по-добре и помогни да отслабне, много по-голяма услуга ще и направиш!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    damn this bitch is fluffy...

Прекалено е за мене това, слеят ли се талията и кръста, никъв шанс.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Всякви фетиши има. Няква дебеланка (150+кг) заработва кинти като се снима докато се къпе и хора плащат, защото това ги възбужда.
    Лично аз никога не бих си легнал с такова момиче, пък ако ще и да е с най-красивата душевност и да ме обича колкото мама...
    Надали някой познат от обкръжението ми би се подложил на так'воз нещо/
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мъжа трябва да си пада по доста дебели момичета, за да я хареса, чак после пък да се влюби в нея.

Но колкото и банално да звучи - за всеки влак си има пътници.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    И мнението ми е, че един мъж може да СКЛОНИ на такава, само и единствено, ако е много загорял или му липсва внимание от други жени.
    Също може и за пари.

Banned Мега фен
    няма нищо ново да кажа.. както ти казаха другите мечешката услуга хич не е услуга.. по-добре и кажи какво мислиш и я накарай да се погрижи за тялото си,но не и го казвай така че да се обиди ами по някакъв начин я зареди с увереност и със сила да започне да се справя с проблема и да,не е здравословно ! .. ако ще и момичета с хубави тела и показвай само и само да поиска и тя да е такава.. едно момиче,за да има хубаво тяло не означава,че трябва да е 170см- 30кг определено не .. да започне да спортува докато не се хареса в повечко.. тя вижда недостатъка си,а ти я лъжеш - няма смисъл .. айде успех

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Половината германки колкото са грозни в лицето, толкова са и дебели. Това не им пречи да се размножават. Тъй като са една от най-затлъстелите нации в света, го намират за нещо нормално. Техните предразсъдъци са различни от тези на българите.

Познавам страхотно атлетично момче, чиято приятелка е пълничка. Той харесва такива. Ще ти кажа, че би правил секс с момичето от снимките.

Не мисля, че проблемът е до килограмите. До самочувствието на жената е, защото както се чувстваме, това излъчваме.
    Не случайно една от големите пародии и във филмите е красавицата без приятел, която винаги се съмнява в себе си, и невзрачното момиче, което е с момчето на мечтите си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    За всеки влак си има пътници.
    Ето я истината.
    Всичко друго е вятър на устата

Интересно ми е момчетата, които "предпочитат" пълнички, дали ще държат на това, ако им се дават толкова и слабичките?

Град
    Интересно ми е момчетата, които "предпочитат" пълнички, дали ще държат на това, ако им се дават толкова и слабичките?
    Ти ще кажеш!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

АВЕ ЕЙ!

Аз съм гъзоман и мнението ми е крайно крайностно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако беше качила само на дупе и крака, щеше да е по-добре, поне щеше да изглежда женствено.
    Аз съм от пълничките, това момиче си е направо дебело, ако бях на нейните килограми-
    1. Нямаше да мога да кача една стълба, защото щеше да ми тежи всичко зверски
    2. Щях да се заровя вкъщи, без самочувствие.
    С ампутираните крака трябва да се свикне. С килограмите - не.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Вече никой ли не харесва цици?

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Вече никой ли не харесва цици?
    Преди малко си говорехме за това. Май им мина модата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си