- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- маска за коса Miosotis
Момичета,знам,че трябваше да попитам в някоя от темите за коса,но тъй като ми трябват бързи отговори реших,че е по-добре да е в отделна тема.От доста време се замислям за тази маска и се чудя дали е добра.Съдържа ли силикон?Има ли доволни от нея?Има ли недоволни от нея?
![]()
Не съдържа силикон.Аз съм много доволна от нея...всъщност не съм чувала нито едно лошо мнение за нея. ;д![]()
И аз все доби отзиви чувам,но се чудех дали няма силикон като LORYS..Е,това е добре![]()
Аз я ползвах отпреди и съм доволна моята фризьорка ми я препоръча. Тя е за въстановяване и подхранване дори и за косопад.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
а и има и търсачка ! .. и все пак - вземи си я,няма да сгрешиш![]()
Много съм доволнаа!!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Най-добрата, която съм ползвала![]()
с плацента и костен мозък е моята - червената![]()
Аз съм ползвала червената, взимай я, няма да съжаляваш, косата става уникална![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
О,тази маска е страхотна!! Доволна съм от нея,резултата е ОТЛИЧЕН!![]()
еее ще ме навиете и аз да си я взема ;д;д;д
Абе купих си маската обаче не съм доволна от миризмата-мирише ми на веро.И самата консистенция ми изглежда гадна.Утре ще я пробвам да видим.
Абе купих си маската ...
Ot kude moga da si q zakupq? Za6toto 4uvam mnogo dobri otziwi!!mersi!
^ И аптека.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Същата като тази на Денис.
Съдържа и то много. Не ти я препоръчвам.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
искам и аз да кажа нещо за тази маска Miosotis червената купих я преди няколко месеца но не знам защо от нея ми пада косата още първият пат като я сложих на косата ми и когато започнах да мачкам косата си с маската и настръхнах като видях че цели кичури коса ми падат после още няколко пати се измия с нея и пак така пада ми и това е само от тази маска сега имам една друга поръчах си я от един салон за красота а от тази новата не ми пада косата по принцип от никоя друга маска не ми е падала така косата с кичури не знам защо става така ако някои има подобен проблем като моя ще споделите ли виждам само хубави мнения за маската но защо при мен така се получава