- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво харесвам и какво искам да променя в себе си!
Реших да направя една темичка за забавление.Нека тук всеки изброи какви чарти харесва в себе си и тези,които не чак толкова и би искал да са други.С две думи - да си избием комплекситеще започна първа аз:
Харесвам в себе си очите и устните.Не бих искала да се променят.
Нещата които искам да променя (повечко са) - да имам по-стегнато тяло и дълги,дългиии крака,да съм по-високичка,да имам безпроблемна кожа и чипо носле :д
Дано ви хареса темата!![]()
В себе си харесвам устните, очите и носа /мисля, че звуча самовлюбено -.-/
Не си харесвам/искам да променя краката, корема, паласките. :д
Харесвам си косата, очите, устните, ноктите <3.
Не харесваммм... кожата си,носа си донякъде, коремът ми също не е точно такъв, какъвто ми се иска... Тазът ми се ще да беше по-тесничък![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз си харесвам всичко друго освен кожата на лицето xD ... искам да не е проблемна ;д... също така искам да имам чип нос и косата ми да е по-дълга.
![]()
Какво харесвам у себе си:
краката, устните, кожата, дупето.
Какво не харесвам у себе си:
ноктите, косата, носа.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Има неща, които не харесвам в себе си, но няма да ги споменавам всички, за да не се набиват повече на очи. ;д А и единственото, което бих променила са гърдите - бих си сложила силикон. Ии в тялото - бих отслабнала още малко и да се стегна.
Харесвам си много очите.![]()
Харесвам си очите и бялата кожа.
Другите неща с Огромно удоволствие бих ги променила.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Харсесвам си очите ии гърдите донякъде.
Искам по-дълга коса и плоско коремче.Иии да си махна целулита..
Харесвам си очите, косата, веждите, това че съм висока.
Не си харесвам нослето особено, бих искала да си стегна коремчето и бедрата, затова тичам /дано помага/![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Харесвам си веждИте донякъде :3 ии ръцете и ноктите... г/д имам някакви хубави черти на лицето, но не си харесвам гадната кожа супер чувствителна е и ми излизат пъпки =.= и тялото не си харесвам хич... на места съм мн слаба, а на други по-закръглена и много се дразня ;д
nigga stole my bike
В себе си харесвам - тъмните очи, косата си... И съм по-тъмничка - хващам по-бързоо тенн... единствената причина заради, която го заобичах...
Не харесвам - ноктите си, слабичка съмм но имам паласкии а тее доста трудно се стопяват... ;/ иии мисля че е това.
Gledaii kak jiweqq *
Харесвам очите,устните,веждите и пръстите си.Мразя си носа,също не харесвам и това,че съм нисичка ;д
Нещата, които харесвам в себе си са: косата, очите, устните.
Нещата, които не харесвам в себе си са: височината (ниска съм), да имам безпроблемна кожа.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Харесвам: очите и носа си.
Не харесвам: корема (можеше да е по - стегнат, но полагам усилия , за да постигна това), да съм по - висока и т.н. Като се замисля нещата , които не харесвам са повече от нещата, които харесвам.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бих променила косата си .. искам да по - дълга и по-хубава .. може би нослето, защото е малко чипо и мисля, че това са нещата, които не харесва в себе си
харесвам в себе си очите,устните, цвета на косата, дългата си шия,ръцете, тънката талия, раменете, гърба, понякога ръцете, дупето![]()
искам да променя в себе си - кожата ми не ми харесва но си я поддържам добре успешно,косъмчетата,малкия бюст, формата на бедрата понякога също не ми харесва, пръстите на краката и имам едва две стрии но не ми пука за тях щот не се виждат![]()
Всеки човек трябва да се стреми към това, когато се погледне в огледалото да се харесва.
Има неща, които бих променила и към които се стремя, а какво харесвам? Това е променлива величина. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може би си харесвам устните, очите и корема (но искам плочки) и краката донякъде ;д
не си харесвам дупето (трябва да се стегне)
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Харесвам: очите, устните и усмивката, нослето, гърдите, дупето, прасците, косата и ръцете си.
Не си харесвам излишните косми, целулита и черните точкиКато фигура като цяло се харесвам.
Аз май съм най-самокритичната тук.Повечето неща не си ги харесвам.![]()
Като цяло си харесвам само очите,но като цвят и устните.
А не си харесвам...веждите,брадичка та,носа,искам по-плосък корем и по-хубави крака,права коса,по-хубави зъби,по-хубава кожа,по-добре оформени гърди,по-стегнато дупе... хаха спирам че ще се комплексирам много
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
харесвам в себе си: носа, устните, очите, формата на дупето си
не харесвам особено: краката, кожата, формата на лицето, усмивката
Работя върху повечето от нещата...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
харесвам в себе си очите,това че кожата на лицето ми е чиста,усмивката и донякъде тялото ;дд
не си харесвам носа (охх голям комплекс ми е ) ,късите крачка и характера ,както и косата ми която не мога да я укротя ;хх
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Ами аз май всичко си харесвам освен косата в последно време (нещо е много изтощена) и това, че съм само 1.60 висока.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()