- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво харесвам и какво искам да променя в себе си!
Искам по-дълга коса и по-дълги крака, и да съм по-слаба иии да нямам торбички![]()
Женско съм ;]
Като цял се харесвам.
Не харесвам носа си, би ми се искало да бях със светли очи, също така си искам гърдите, които бяха преди да отслабна драстично.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Искам да отслабна (корем, дупе, бедра) и да имам по-дълга коса.
Последно редактирано от Kimbra_ : 05-09-2012 на 17:27
Харесвам си очите и талията, но много искам да си стегна бедрата и дупето, защото хич не ми допадат.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Единственото нещо което харесвам в себе си са гърдите. Вярно не са големи, но поне не са увиснали и харесвам формата им.
Харесвам -- , че нямам много пъпки, очи, устни , нокти, височина,, коса и др...
Не харесвам -- тяло, нос (до някъде..)![]()
^ момичето на аватара ти ми е познато,ог Враца ли си?
Харесвам си очите, устните, нослето, ноктите, корема, гърдите ...
Бих променила краката си определено,височината ... и не си харесвам веждите.
Последно редактирано от sixtenfix : 05-10-2012 на 17:34
Харесвам си корема,устните,ноктите,цве а на кожата (тъмничка)
Краката също си харесвам г/д но бих искала малко от бедрата да махна,искам дълга хубава коса без цъфнали краища
Бих искала да съм по-висоооооооооока (174 примерно)..макар че имам време да раста още
и не си харесвам кожата,веждите
Харесвам си корема,устните,ноктите,цве а на кожата (тъмничка)
Краката също си харесвам г/д но бих искала малко от бедрата да махна,искам дълга хубава коса без цъфнали краища
Бих искала да съм по-висоооооооооока (174 примерно)..макар че имам време да раста още
и не си харесвам кожата,веждите
какво харесвам в себе си: веждите, очите, косата, носа и г\д устните
какво не харесвам: всичко останало![]()
: ))
Харесвам си веждите, очите, ушите и устните. Искам по-права и дълга коса, чиста кожа, по-тесен нос, по-големи гърди (то кой не иска), да съм по-слаба и стегната. Много съм скромна!![]()
Харесвам очите, веждите, устните, ръцете и косата си
Не харесвам кривите си крака, макар и да са дълги, носа, бемките :@ и пъпките по лицето, макар и да не са много
Бих искала плоско коремче и слаби и ПРАВИ крачета, ама ..и по - дълга и здрава коса и нокти
![]()
Аз може би си харесвам само веждите,очите и това,че нямам пъпки по лицетоДругото не си го харесвам ;DD ! Носа,тялото..
Харесвам си само тялото, носът и веждите. Искам по-големи устни, различна форма на очи, по-бели зъби и да стана по ниска 1.63 .