- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Oдеве бях на едно кафе с едни мои приятели...
И на връщане заваля и трябваше да си взема такси. Казчвам се аз в някакво oт тия копърките и въобще не се усетихМегалукс ли, нещо такова беше.
![]()
По същество: Шофьорът беше очевидно скинарче, на около 19-20, ама голям хубавец, същият като WAXРусичък, беличък със сини очички. Казах му накъде да тръгне. Гледаше ме лошо, защото беше мъжествен. Аз като типично софийско гейче не можах да спра да го гледам този хубав люлински тигър, фен на Левски. Той се усети, че го зяпам и ме погледна мъжествено с мъжествения си злобен поглед. Аз му се усмихнах като мазен педал, тогава той натисне рязко педала на газта, аз се уплаших много и започнах да се представлявам като крещя като жена. Той вика: "Споко, че иначе ще ти строша нежните пръсти". Аз му викам: "абе спри бе, страх ме е, моля те, ще се насе*а от страх". Той: "млъквай, гейче нежно!". Докато пищях женски не усетих, че всъщност промени посоката и се отби на някакво междублоково прострасство в Дружба 4. Аз му викам: "що ме доведе тук". А той само си свали панталонките къси, от които се подаваха обръснатите му мъжествени крака. Аз му викам: "няма да ти духам, не съм гей". Той вика: "Няма, да ми духаш, а ще ми лапаш". Аз: "Ама то е същото". Той: Не е същото, айде докато не съм се отказал". И аз, кво да правя, почнах да му лапам. После той посегна към панталона ми да ми го разкопчае. Аз му викам: "ааа, не давам. Г*за ми е само за сране. В дупето не давам!" Той: "Няма да те е*а в г*за бе, а във вагината". Аз му викам: "ама аз нямам вагина!" Той: "Трай ма пу*ко". Аз се уплаших да не ме набие е млъкнах. Той ми започна да ми духа и ми направи най-хубавата сви*ка, която някога са ми правили!
После ме закара до нас безплатно и ми даде номера му утре да ме закара някъде, ако искам, демек пак да се е*ем
![]()
Последно редактирано от D1esel : 04-17-2012 на 21:36
Успя да ме разсмееш преди лягане![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRRRRRRRRAA AAAAAAA
GEY
Да ти имам и в гейските сънища...
Ше духаш на бай марко магарето. Да те еба в педала.
Дано те изяде гладен циганин.
Хаха..Дизеле винаги съм се чудил, но не смея да попитам, за да не нараня нежната ти душа.. абе мамка му тва ти ли си на снимката или гаджето
![]()
ей приятел ти ми правиш деня хубав
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Истински ме развесели![]()
![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (