- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете обстановката в която сте в момента
Навън е адска жега ... Аз си седя на дивата с лап топа и си слушам музика![]()
Лежа по корем на леглото, докато от слушалките ми звучи Nickelback. Стаята ми е светла и приветлива, даже е дразнещо. Любимата ми чаша седи върху бюрото и ме разсейва.Постоянно. Ще се наложи да стана и да я преместя.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Седя си на диванчето в хола по турски, лаптопа е пред мен на масата, пуша цигара, чудя се какво да правя, телевизора е пуснат на Fox life и чакам да почне Любовна академия (много се зарибих по нея) и пия вода.
Тихо е. Около мен са разхвърляни подаръци, апарати, листя... Котката спи до мен и това ме успокоява до някаква степен. Виждам леко замъглено, а цялата къща ухае на неговия парфюм.
Ако имаше малко повече светлина, щях да се чувствам по-добре.
И спря да се върти за миг земята..
Като ви чета коментарите ,много ме успокоявате
Моята обстановка е добре подредена стая,тиха музика,не много интересен филм по Диема.Само слънцето липсва ,но и без него ще минем
Навън духа силен вятър,в стаята си съм,седнала на стола пред компютъра,чатя и хапвам.
На вън е 43 градуса, супер слънчево, аз съм си на леглото, лаптопа ми е на коленете, слушам музика, завесите са спуснати, климатика и вентилатора работят.
Навън подухва лек ветрец, аз съм вътре на топличко. Четири стени. Стая с легло, бюро, компютър, телевизор. Прясно изчистена и подредена стая. Няма да издържи дълго време, но все пак.
Навън е малко облачно.Седя на комп в стаята си, хапвам и слушам музика.
Навън пече, та се къса. Седя на климатик, пред ТВ и се люлея на един стол.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Разхвърляно бюро, леко изнервена, стоя пред компютъра и пийвам вода. След малко ще се приготвям да излизам. Всички в нас се преструват, че днес нищо не се е случило, нищо че имахме италиански скандал.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
През прозореца виждам едва блещукащите улични лампи, но ясно се чуват детските викове от площадката. Слушам хубава музика, пия вода, която след малко ще заменя с чай. В мислите ми обаче е единствено той... топъл дълбок поглед, от който все още не мога да се съвзема.
Навън духа мнооого силен вятър , съвсем мало вали, след малко ще оправям леглото * няма да спя сега * , телевизорът е пуснат , а лаптопа е на краката ми* ооо да , много добро описание ,няма що
*
разхвърлена обстановка ;д