.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Навън е адска жега ... Аз си седя на дивата с лап топа и си слушам музика

Голям фен Аватара на smilelady
    Лежа по корем на леглото, докато от слушалките ми звучи Nickelback. Стаята ми е светла и приветлива, даже е дразнещо. Любимата ми чаша седи върху бюрото и ме разсейва.Постоянно. Ще се наложи да стана и да я преместя.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Седя си на диванчето в хола по турски, лаптопа е пред мен на масата, пуша цигара, чудя се какво да правя, телевизора е пуснат на Fox life и чакам да почне Любовна академия (много се зарибих по нея ) и пия вода.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тихо е. Около мен са разхвърляни подаръци, апарати, листя... Котката спи до мен и това ме успокоява до някаква степен. Виждам леко замъглено, а цялата къща ухае на неговия парфюм.
    Ако имаше малко повече светлина, щях да се чувствам по-добре.
    И спря да се върти за миг земята..

Като ви чета коментарите ,много ме успокоявате
    Моята обстановка е добре подредена стая,тиха музика,не много интересен филм по Диема.Само слънцето липсва ,но и без него ще минем

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Навън духа силен вятър,в стаята си съм,седнала на стола пред компютъра,чатя и хапвам.

На вън е 43 градуса, супер слънчево, аз съм си на леглото, лаптопа ми е на коленете, слушам музика, завесите са спуснати, климатика и вентилатора работят.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Навън подухва лек ветрец, аз съм вътре на топличко. Четири стени. Стая с легло, бюро, компютър, телевизор. Прясно изчистена и подредена стая. Няма да издържи дълго време, но все пак.

Супер фен
    Навън е малко облачно.Седя на комп в стаята си, хапвам и слушам музика.

Навън пече, та се къса. Седя на климатик, пред ТВ и се люлея на един стол.

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Разхвърляно бюро, леко изнервена, стоя пред компютъра и пийвам вода. След малко ще се приготвям да излизам. Всички в нас се преструват, че днес нищо не се е случило, нищо че имахме италиански скандал.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

Цитирай Първоначално написано от krisko_krisko Виж мнението
    Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

ей, трол, я не ме плаши така, че щях да получа сърдечен разрив : X
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на Barbie47
    През прозореца виждам едва блещукащите улични лампи, но ясно се чуват детските викове от площадката. Слушам хубава музика, пия вода, която след малко ще заменя с чай. В мислите ми обаче е единствено той... топъл дълбок поглед, от който все още не мога да се съвзема.

Навън духа мнооого силен вятър , съвсем мало вали, след малко ще оправям леглото * няма да спя сега * , телевизорът е пуснат , а лаптопа е на краката ми * ооо да , много добро описание ,няма що *

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    ей, трол, я не ме плаши така, че щях да получа сърдечен разрив : X
    Няма начиин ! Стига лъгахте пък вие , аман ! :X

разхвърлена обстановка ;д

Супер фен Аватара на Your.Passion
    У нас,в стаята ми - разхвърлена обстановка :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си