.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Повече от фен

Smile Вярно ли е че във София момичета налазвали момчетата

Защото един познат,който е ходил там да дискотека каза че във София момичетата заговаряли момчетата вярно ли е???

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Де да беше само в София и кво странно виждаш в това?!
    maDamn

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Де да беше само в София и кво странно виждаш в това?!
    Не нищо странно не намирам в това ама вярно ли е?
    Ако да определено трябва да отида там
    Последно редактирано от Bomber : 04-18-2012 на 10:59

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Питаш все едно някакво чудо е: ама вярно ли ,ама сериозно ли! Еми -да. Кво толкова.Не всички, но ако някоя момиче си хареса някой що да не го заговори. Не е казано ,че всички софиянки кат влезеш в дискотеката ще ти се лепнат
    maDamn

Повече от фен
    Питаш все едно някакво чудо е: ама вярно ли ,ама сериозно ли! Еми -да. Кво толкова.Не всички, но ако някоя момиче си хареса някой що да не го заговори. Не е казано ,че всички софиянки кат влезеш в дискотеката ще ти се лепнат
    Аз не съм казал всички да ми се лепят още като вляза и всичко живо по-мене нее няма нищо лошо в това момичето да заговори момчето и щом е така София е Раят за момчетата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е само в София
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Пффф, що за глупости, ако си мислиш, че софийските момичета са нещо повече или по-малко от тези в другите градове... момичета като момичета. Правят всичко каквото правят и във Варна, и в Бургас, и в Шабла, и в Елин Пелин и т.н....

Град
    England
    А те повечето пък колко "софийски" момичета са...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    няма нищо лошо в това момичето да заговори момчето и щом е така София е Раят за момчетата
    I don't want to live on this planet anymore
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не е казано ,че всички софиянки кат влезеш в дискотеката ще ти се лепнат
    На такъв трол, няма да му се лепнем софиянките!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ходи си хвани една скоклива софиянка, тъкмо да се махнеш от селото.

Seriously though.. ти в ред ли си?

Звучиш ми като някое малко детенце, максимум 15 годишно.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен
    щом задаваш такива въпроси, ако ще и кАзанова да си пак нЕма да те огрее ХАхаахАХА

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ти пък ако ще чакаш жена да те заговори, ще си останеш сам и девствен завинаги!!!

пич в софия ще ти се хвърлят момичетата (повечето но не всичките !!) ако паркираш пред диското някое AMG наи малко и показваш че имаш добро финансово положение само така ще ти се хвърлят веднага е има и изключения но повечето са си така

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Ти пък ако ще чакаш жена да те заговори, ще си останеш сам и девствен завинаги!!!
    +1
    А и не само софиянките го правят Имам много фр от Бургас, Варна, дето са по-отракани и от мене ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен
    Град
    <3
    омг апокалипсис О.О
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Айде стига със села ,бе столичани пикливи , вие дори не сте кореняци ама големите граждани ,деба отворковците! Защо София ,когато има голям празник се изнася към селата?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ти недей да чакаш само мацките да те заговарят, а действай .......

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ние софиянките немаме срам
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Айде стига със села ,бе столичани пикливи , вие дори не сте кореняци ама големите граждани ,деба отворковците! Защо София ,когато има голям празник се изнася към селата?
    Щото 80% са псевдо софиянци А иначе София е най-голямото село и не е въпрос дали си селянин или не ,а дали си селяндур Ти май спадаш към вторите(нищо лично просто констатация)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Devil69 Виж мнението
    Щото 80% са псевдо софиянци А иначе София е най-голямото село и не е въпрос дали си селянин или не ,а дали си селяндур Ти май спадаш към вторите(нищо лично просто констатация)
    Тутиии. Защо не спиш?
    Иначе си прав. Просто в София момичетата са повече. Пък и т'ва не е само в София, и в други градове/дискотеки "момичетата налазват момчетата" както ти се изрази.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    I don't want to live on this planet anymore

Me too!!!!!

А колкото до автора, такова животно софийски момичета няма... или са от някое близко село или са от друг град представяйки се за софиянки... Най-интересното е като питаш някоя от къде е и ти каже,че е от СФ, а всъщност е от Видин примерно.... кифли колкото си щеш!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    защото половината са от село
    как прецени кой е кореняк и кой не?
    София и гадна и мръсна, но е факт, че вече е над 2 милиона (доста над капацитета си), нямам нищо против тия, които се изнасят по селата, да не се връщат, за да си остане милион, колкото трябва да е един град с размерите й, за да може да има нормално съществуване

по темата: аз лично имам наблюдения,че наистина във Сф и Плд момичетата са по- нахални и отракани Може би, защото са по- големи, знам ли.

Murzeluvam_i_sportuvam, все още има достатъчно софиянци в Сф, вярно, че са погълнати и леко заличени от новодошли от цялата верига от Перник та чак до Каспичан, но поне стотина хиляди има

П.П. Сега видях, че нагоре Devil69 много добре го е казал/а

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Едва ли е само в София, но съм чувала само за софиянки, чийто първи път е бил с някой мазен тип от дискотеката - непознат. И винаги момичетата са скачали по момчетата, но са някакви единични случаи. Не си мисли, че Сф е център на курви и масови оргии.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

От коментарите на някой персонажи ми стана тъжно, че София е такъв център на аналогии.
    Тази тема е наистина абсурдна, както казаха: нито София е място "на курви и масови оргии", нито се различава от повечето градове. Нищо ново... (просто потвърждение на вече споменатите факти*)

*Някой беше писал: "защо повтаряте едно и също - не помагате на автора на темата" - всъщност така се затвърждава дадено мнение в количествено отношение.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си