- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че във София момичета налазвали момчетата
Брат отиди в Русия да видиш за какво иде реч!Вече сигурно е станало ритуал момичето да зарибява момчето,заради войните които са отнели животите на много мъже през миналия век, жените са били принудени да поемат първата стъпка и т.н.На всеки 5 жени се полагало по 1 мъж![]()
Социологическо проучване на британските учени сочи, че жените в София са сексуално най-активните на целия Балкански полуостров, а в европейски мащаб отстъпват единствено на рускините и украинките. Тактиката им била проста и ясна - първо се запознават с момчето/мъжа, после го водят на произволно място и там го насилват сексуално, а накрая го бичуват с каишката на кучето си (ако нямат куче, може и с други подръчни материали). Според проучването най-добрите столични любовници обитават районите около Люлин и Околовръстния път. За любителите на нестандартното пък се препоръчват площад Македония и Лъвов мост. Студентски град пък е ядрото на провинциалните миски, сериозна конкуренция на столичните таланти. Известни тамошни практики са системното подбиване на цени, нелоялната конКУРенция (тип "духам за колкото дадеш" или "купи ми цигари и ще ти лапам") и снабдяването на дюнерджийниците с пресен ДНК материал за знаменития бял сос, който е задължителна част от всеки дюнер.
Сега видях откъде си... ясна е работата.
Welcome to the Jungle...
Вярно е! Идват заговарят те поръчват ти пиене, водят те у тях, изчукват те и после ти правят закуска и на края ти викат такси да те заведе у вас!
п.п.1: някой беше споменал Русия, предпочитам Украйна! ;о)
Навсякъде е така.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе я се стегнете бе! Като не ви харесва София,стойте си по селата.Писна ми от вас,кво печелите като слагате всички софиянци под един знаменател и ги критикувате?И не,не всяка в дискотеката ще ти върже и едва ли ще ти се метне някоя свястна в син сити,версай и т.н.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Поредната "голяма гражданка" се обади.![]()
Welcome to the Jungle...
Не,не съм голяма гражданка и не твърдя това.Просто винаги,когато се срещна с някой от друг град се започват едни приказки по адрес на софиянците.Не казвам,че сме цвете за мирисане,но като не им харесва в София никой не ги кара да ходят,не трябва постоянно да говорят глупости само защото имат някакви си техни предрасъдаци.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
То всеки си има предразсъдъци, но най-разпространеният е, че само София е град, всичко останало едва ли не са села. Нелепостта на твърдението се засилва и от изказващите го, които обикновено са синове/внуци/правнуци на някой преселник от майна си райна.
Не ми се обяснява защо авторът е формулирал точно така темата, но (типично по женски) определено не си схванала замисъла.![]()
Welcome to the Jungle...
В последно време наблюдавам повече другия тип предразсъдъци.
Когато в София дойде нов човек от другаде обикновено повечето го приемаме много добре. Никак не различавам кой е кореняк или не, освен ако няма особено селски маниери. Но това е огромна рядкост.
Докато, когато софиянец отиде в друг град обикновено го гледат с някаква неприязън и им пише на челата: "Ей го тоя от "големия" град. Много ли си повече от нас бе..." и тн. без значение как се държи.
Само отбелязвам, аз лично не съм засягана досега и не си спомням да съм засягала някого на тая тема.
По темата: И тукашните дискотеки са като всички останали из България. Съмнява ме в София да се раждат хищни тигрици, а в Панагюрище (примерно) - невинни девойки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На Слънчев бряг, без значение от кой град си, ще те налази всяко момиче. Софиsнките сме като всички останали момичета из страната.
Не виждам какво му е ненормалното.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не се сдържах, но.....
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ти не живееше ли в друга страна? (или се бъркам)
Ама като дойде време за кандидатстване веднага ще дойдеш да се набуташ я в УНСС я в Лесото ама там ще ти е трудно, защото се изискват поне минимални умствени способности, с които ти очеизвадно не разполагаш за това май в НСА ще е, ако ли пък не ще трябва да работиш и къде къде май в София нали така комплексарче ?