.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Exclamation МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!! Вече не знам какво да правя!

Здравейте, Казвам се Иван от София, на 22 години съм и искам да сложа край на живота си!
    Всичко започна преди 3 години с прости закачки, купончета и треволяк, после започнах да чукам амфети и пику по цял ден, пробвал съм екстази, гъби, мислил съм дори и да се бода.
    Напоследък се срещам с няколко приятелки, които срещнах на едно парти. Правя секс и с 3-те по различно време, а проблема е , че са приятелки. Постоянно съм депресиран, продължавам да използвам, вече имам параноя, превиждали са ми се и ужасни неща. Немога повече, не мога и не искам да спра да се виждам с тях, а колкото по често го правя - дозите се увеличават все повече и повече! Пробвах всичко, но не мога да спра - КАКВО ДА ПРАВЯ?!?!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Потърси професионална помощ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не ми повярваха

И аз не ти вярвам. Хвърляй се.

Никой не те кара да ми вярваш, искам съвет.

Попитай за съвет 16 годишното си Аз, което пишеше в другите теми.

Голям фен Аватара на explosion_
    .. 16 годишното си Aз ..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    You don't say...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на sashko705
    Suicide is painless... Щом си решил давай.

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Спрете бе хора. Как можете да кажете на момчето да се самоубие.. :X Моя съвет е да започнеш да посещаваш психилог и да постъпиш в някоя клиника за зависими и започни лечение. Изгубил си смисъл в живота заради всичко това, но това не означава, че трябва да се самоубиваш! Намери оново смисъла и започни всичко на чисто. Нищо не е изгубено, помисли колко хора може би имат нужда от теб и те приемат. Никога в живота ти ли не е имало човек, заради когото да си струва да се бориш и да живееш?! Помисли си над този въпрос и повярвай с себе си. Ако имаш воля ще продължиш напред и ще се бориш за да се оправиш

Щом не виждаш изход - давай, самоубивай се ! забоди си отверка в окото )

Цитирай Първоначално написано от elvira11 Виж мнението
    Спрете бе хора. Как можете да кажете на момчето да се самоубие.. :X Моя съвет е да започнеш да посещаваш психилог и да постъпиш в някоя клиника за зависими и започни лечение. Изгубил си смисъл в живота заради всичко това, но това не означава, че трябва да се самоубиваш! Намери оново смисъла и започни всичко на чисто. Нищо не е изгубено, помисли колко хора може би имат нужда от теб и те приемат. Никога в живота ти ли не е имало човек, заради когото да си струва да се бориш и да живееш?! Помисли си над този въпрос и повярвай с себе си. Ако имаш воля ще продължиш напред и ще се бориш за да се оправиш
    Душице, темата е фейк. Подвизаващия се под този ник преди месеци беше девствено 16 годишно момченце, сега е 22 годишен проебал се наркоман със склонност към самоубийство.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от elvira11 Виж мнението
    Ми като e измислица защо да не му кажат ?

Цитирай Първоначално написано от xNirvanAx Виж мнението
    Щом не виждаш изход - давай, самоубивай се ! забоди си отверка в окото )
    хахаха интересен план хахах

Супер фен Аватара на sashko705
    Не смееш! (да си забиеш отверка в окото)

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако темата не е шега с радост ще те запозная с мой приятел, който мина по същия път. От екстази, пико, гъби и т.н има измъкване. Вярвай ми. Щом не си стигнал до хероин все още имаш възможност да се пречистиш. Още си толкова млад. Самоубийството изобщо не е решение. Ако обаче темата е лъжовна, радвай се, че не си ми пред очите. Загубих приятел заради нещата описани от теб. И ако с едно можеш да се шегуваш, с друго е просто извратено. Много хора минават по твоя път и да си правиш интересното на техен гръб е повече от гнусно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си