- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!! Вече не знам какво да правя!
Здравейте, Казвам се Иван от София, на 22 години съм и искам да сложа край на живота си!
Всичко започна преди 3 години с прости закачки, купончета и треволяк, после започнах да чукам амфети и пику по цял ден, пробвал съм екстази, гъби, мислил съм дори и да се бода.
Напоследък се срещам с няколко приятелки, които срещнах на едно парти. Правя секс и с 3-те по различно време, а проблема е , че са приятелки. Постоянно съм депресиран, продължавам да използвам, вече имам параноя, превиждали са ми се и ужасни неща. Немога повече, не мога и не искам да спра да се виждам с тях, а колкото по често го правя - дозите се увеличават все повече и повече! Пробвах всичко, но не мога да спра - КАКВО ДА ПРАВЯ?!?!
Потърси професионална помощ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз не ти вярвам. Хвърляй се.
Попитай за съвет 16 годишното си Аз, което пишеше в другите теми.
You don't say...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Suicide is painless...Щом си решил давай.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Спрете бе хора. Как можете да кажете на момчето да се самоубие.. :X Моя съвет е да започнеш да посещаваш психилог и да постъпиш в някоя клиника за зависими и започни лечение. Изгубил си смисъл в живота заради всичко това, но това не означава, че трябва да се самоубиваш! Намери оново смисъла и започни всичко на чисто. Нищо не е изгубено, помисли колко хора може би имат нужда от теб и те приемат. Никога в живота ти ли не е имало човек, заради когото да си струва да се бориш и да живееш?! Помисли си над този въпрос и повярвай с себе си. Ако имаш воля ще продължиш напред и ще се бориш за да се оправиш
Щом не виждаш изход - давай, самоубивай се !забоди си отверка в окото
)
Не смееш! (да си забиеш отверка в окото)
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ако темата не е шега с радост ще те запозная с мой приятел, който мина по същия път. От екстази, пико, гъби и т.н има измъкване. Вярвай ми. Щом не си стигнал до хероин все още имаш възможност да се пречистиш. Още си толкова млад. Самоубийството изобщо не е решение. Ако обаче темата е лъжовна, радвай се, че не си ми пред очите. Загубих приятел заради нещата описани от теб. И ако с едно можеш да се шегуваш, с друго е просто извратено. Много хора минават по твоя път и да си правиш интересното на техен гръб е повече от гнусно...