- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със братовчед/братовчедка
Е как мислите как се възприема това.Пускам темата защото ми е интересно какво мислят другите![]()
Първи, втори, трети братовчеди - не. Нататък и да искаш трудно би им хванал дирите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако е някоя много далечна братовчедка, бих го направил, иначе НЕ!
бреее...... тва си е гадно от където и да го погледнеш..
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Толкова ли няма с кой, че братовчедките заглеждаш?
Нееее, тва е гадно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хора - милиарди, не си заслужава подобна гнусотия.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Съпер тъпотия и гнусарщина!
maDamn
Не,за Бога!
Нямам навика да спя с хора от родата си,поне до 9то коляно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
НЕ, разбира се !
В Англия наскоро имаше скандал, брат и сестра се влюбили, живеели заедно, имат и деца. Осъдиха ги и двамата, а децата бяха осиновени.
За мен, всеки има правото на свой избор. Всички, които говорят за смесване на кръвта, очевидно нямат идея какво говорят. Нормален човек има ( да кажем ) 5% "лоши" гени в себе си, които могат да се предадат на детето и то да има генетическо заболяване. Ако 2ма роднини имат дете, процентът скача на 15%. НО ... по света има хора болни от болести, при които възможността от предаване на детето надвишава 50% , а обществото ги ПОДКРЕПЯ да имат деца... това е адски двулично.
Също така ... гейовете имат бракове, имат деца. Хората казват ... щом се обичат, нека е така, няма да им се месим. Каква е разликата ? Защо когато едни се обичат, не може - а при други може.
Аз не одобрявам инцеста, но не го и забранявам. Не виждам причина поради която хора трябва да натякват своето мнение на други хора ... дори то да е правилно за тях си.
Последно редактирано от PetarN : 04-18-2012 на 17:17
До 3-то коляно си се води кръвосмешение. От 4-ти натам не е проблем, доколкото знам.
Трето, шесто, ако ще и девето коляно да е - не, някак си не мога да приема това. :х
Първите братовчеди се водят роднини 2-ра линия и при техите деца, действително има някакъв риск - 15% за малформации (значи в 85% от случаите и детето им е съвсем нормално!!! ).... същата е и вероятността за вродени дефекти, когато майката е над 40 г.
Четвъртите братовчеди не се водят роднини - или теоретично роднина пета линия. При третите вероятността за увреждане на плода е като при нероднини - 7%. Винаги, при всички двойки ги имат тези 7% вероятност.
В Англия се женят първите братовчеди и не се смята за нещо нередно. За нас е кръвосмешение. Ходи ги питай. оО
Б
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има една много стара приказка ... К*р род не признава. ...а за протокола не подкрепям!
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Не ... то аз и да искам, всичките ми братовчеди са бебета![]()
Ти в ред ли си?
Няма ли други момичета, че братовчедките си да праскаш ...
Извратено е!Даже не знам как едно време са се женили роднини в кралските родове за да запазили кралксата кръв - да не се разводнявала!!!!!
Не, мерси.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (