.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на pepa97
    С маслени пастели !!!!

Не я прави тая глупост.Първо че се прави със СУХИ пастели.2,косата ти става ОТВРАТИТЕЛНА,на клечки,сплескана.Не мерси,достатъчно продукти за коса си има.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

оф.. хораа.. ся ще ви обясня как стават кичурите с пастелите ... ;д
    първо трябва да имате СУХИ ама сухи пастели ;дд значии.. мокрите си кичура който искате да боядисате и го боядисвате с бял пастел .. после боядисвате с пастела който искате да ви е кичура... след тва чакате да изсъхне кичура и сте готови ама внимавайте да не го мокрите мн мн, щото ще падне боядисаното.. ии общо взето тваи :ДДДДДД айде чаоо ;]]

Цитирай Първоначално написано от aiadea Виж мнението
    оф.. хораа.. ся ще ви обясня как стават кичурите с пастелите ... ;д
    първо трябва да имате СУХИ ама сухи пастели ;дд значии.. мокрите си кичура който искате да боядисате и го боядисвате с бял пастел .. после боядисвате с пастела който искате да ви е кичура... след тва чакате да изсъхне кичура и сте готови ама внимавайте да не го мокрите мн мн, щото ще падне боядисаното.. ии общо взето тваи :ДДДДДД айде чаоо ;]]
    Пробвала съм и наистина става.Аз си бях направила със степче и мисля че варианта е по-добър!!!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Една френдка има със стеоче мега яко е с пастели става
    1.Мокриш кичура
    2.слагаш пастела
    3.изсушаваш със сешоар
    Издържа малко,но тоа е целта все пак може да си ги сменяш цветовете

ralityy byba
    Guest
    става с тебешир мокриш тебешира и косата после почваш да мажеш на косата

evanostra
    Guest
    Аз ползвах няколко пъти, изглежда добре и се измива бързо, само че трябва да се използват ръкавици, става и на тъмна коса, ако сложиш повечко, намерих ги тук http://stuffnjoy.com/product.php?ProductID=10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си