- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Един екзистенциален въпрос към женичките
Защо като кажа на някое момиче че е много хубаво днес, веднага решава че я свалямговоря за ситуации в реалния живот
пък и не само тя, всички, които чуят комплиментите :s
май ще ти се наложи да се разкарваш с табелка "аз съм а-сексуален и не те свалям" :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
о.О не, не, не, не искам! Не мога.......
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
шот са прости !
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ей българския филолог - Научи се да ползваш тълковния речник.
^ донякъде съм съгласна.. всъщност само ситуацията с неловкото положение не ми хареса.. т.е. на мен например някой като ми направи комплимент просто казвам ''мерси'' и се усмихвам... или го обръщаш леко на шега и готово..
Много ясно, че така ще си мислиш. Ти изпитваш необходимост да ти се обяснява колко си великолепен
FuCKkK13, повечето момичета се чувстват неловко и на голяма част от тях им личи. Или поне когато съм ставала свидетел на получаването на комплименти, това ми е правило впечатление често.
^ ами да, то зависи и от човека ....а колко до връщането - не ми е нужно да ми направят комплимент,за да каже няколко добри думи на човек.. казвала съм както хубави така и лоши неща и на момчета и момичета.. не мисля,че е необходимо винаги да се връща,а и + това го има и тоя момент,че правиш на някой комплимент само и само и той да ти отвърне.. така че зависи от ситуация и от всичко..и не,не съм надута,дори напротив - доста земен човек съм