.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Град
    Хасково

Затваряне на училище- 12 клас

В нашето училище има традиция всяка година абитуриентите да затварят училището, с което да спестят на останалите учениците един учебен ден. Само че тази година имаме проблем- малко скучен випуск сме и не можем да измислим особено добри неща. Имате ли някакви идеи и подобни традиции във вашето училище? Не ме нападайте, достатъчно голяма съм, за да знам, че само простотии могат да бъдат направени, но си е традиция и не бива да я пренебрегваме Благодаря ви предварително!
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Град
    Русе
    Ами ние миналата година вкарахме два контейнера и ги натикахме пред входа на даскалото с един откъртен знак СТОП от улицата
    Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    оф, мани ти проблема. Аз се чудя дали изобщо ще има в моето даскало, щото бала ни е на 24 май, а на 25 май не се учи.. А исках да спазя традицията ;(

Направете жива верига около сградата. ;дд А обесни по-подробно де, как така затварят училището?
    Иначе... Намерете си от онези ленти с които се ограждат разни неща.. (http://www.bulfax.com/files/images/3077024414.jpg) и облепете входа на даскалото...

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от sm_95 Виж мнението
    Намерете си от онези ленти с които се ограждат разни неща.. (http://www.bulfax.com/files/images/3077024414.jpg) и облепете входа на даскалото...
    Tва е готино и лесно изпълнимо )
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си