.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    В сряда имам изпит, а не съм чела нищо. Ще седна да прочета, но държанието на изпитващите ме влудява. Мразя да ми се карат като на пет годишно. И то за нещо, за което нямат право да ми се карат. Идва ми да си излея всичкото и да затръшна вратата, пфф, наистина понякога едва се сдържам. Не е справедливо. Тяхна работа е да си предадат това, което имат, а не да ми четат морал и да ми набиват в главата идеята, че това ще го работя цял живот и ще живея в страх да не би да убия някой човек от невнимание. Ей за това съжалявам. Че записах тая скапана специалност. Нека някой друг има жалката фантазия 'да помага на хората', не искам да съм част от света на медицината. Не искам и не ме интересува какви бацили има, колко милиграма контрастна материя се влива в хората, какво имат под кожата и какъв е броя на левкоцитите им. Не ми пука за всичко това, не искам да съм част от него. Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    Страхът зависи от състоянието на духа ти, а не от това колко знаеш.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В сряда имам изпит, а не съм чела нищо. Ще седна да прочета, но държанието на изпитващите ме влудява. Мразя да ми се карат като на пет годишно. И то за нещо, за което нямат право да ми се карат. Идва ми да си излея всичкото и да затръшна вратата, пфф, наистина понякога едва се сдържам. Не е справедливо. Тяхна работа е да си предадат това, което имат, а не да ми четат морал и да ми набиват в главата идеята, че това ще го работя цял живот и ще живея в страх да не би да убия някой човек от невнимание. Ей за това съжалявам. Че записах тая скапана специалност. Нека някой друг има жалката фантазия 'да помага на хората', не искам да съм част от света на медицината. Не искам и не ме интересува какви бацили има, колко милиграма контрастна материя се влива в хората, какво имат под кожата и какъв е броя на левкоцитите им. Не ми пука за всичко това, не искам да съм част от него. Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    Еми те повечето хора записват медицина с идеята, че един ден ще взимат милиарди болни амбиции

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си