Здравейте
От първи клас сме 5 приятелки. Но вследствие на нещата се разделихме, аз и едната ми приятелка отидохме в друг клас, другите 3 в друг, но това не ни попречи да си останем приятелки може би не чак толкова близки колкото бяхме преди де, но продължихме да поддържаме връзка и така 3 години. НО от едно известно време моята приятелка, с която съм в едни клас, и с която се сближих страшно много, започна да се води така да се кажи с по-известните от нашия клас и аз ходя с тях, но някак си не се чувствам на мястото си и се движа с тях само заради нея. ТЕ дори и казаха, че ние не й подхождаме..И днес излизахме само аз и тя и си говорехме за нейната нова компания и аз установих, че в тази нова компания тя намира неща, които в нашата (ние 5-те) липсват. Каза ми,че за да бъда приятелка с тях и може би за да я запазя и нея като приятел трябва да започна да се глася...Точните й думи бяха: " Започни да се гласиш и си in". Но как да стана такава, като аз не съм? Аз не одобрявам техният начин на живот може ми защото аз съм свикнала на друг..не знам, но предполагам,че да сатна като ще ми е доста трудно...И не знам какво да правя, да се променя или не?