- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Полза от игрите?
В последно време прекарвам доста време навън с приятели, но когато се прибера .. whoaa стоя до много късно, wow, cs etc .. и се усещам, че касата ми взе да "издъхва" (както казах прекарвам повече време навън, а родителите ми са по-консервативни и от мен иии .. така не ми се оцелява) та стига с глупостите. Има ли игри, с които мога хем да се забавлявам, хем да печеля?
Търсиш на хляба мекото? Едва ли (точно ти) ще намериш такава игра (в която да си толкова уникално добър, че да печелиш).Има ли игри, с които мога хем да се забавлявам, хем да печеля?
Принципно можеш и от WoW да печелиш. Има си състезания от Blizzard. Спечели, пък после ела се чуди тоя договор с тая дълга цифра за заплата откъде е дошла, само за да играеш на тестови сървъри. Всъщност от почти всяка игра може да се печели, ама трябва да си наистина добър. Което трудно би се случило. Иначе - да, и ти си много добър и аз съм много добър, ама не сме чак толкова
Силно препоръчвам да зарежеш това като начин за правене на пари. Легал - научи се да пишеш на някой език и да създаваш нещо(ако искаш да си в сферата на компютрите). Но ще отнеме поне 1-2 години докато реално почнеш да правиш някакви сериозни суми(да си покриваш кафето, цигарите и превоза за месеца - т.е. около 1000-1200 bgn). Нелгал - намери кой да ти плати и гарантира реговете на мазахака и верифайд.мс, постни два топика "Я идиот, ищет работу". Все ще се намери някой да те съжали и да те пусне да работиш за 2-3% от оборота който му направиш. И все пак, зависи кой ти е гаранта. Ако те гарант-не някой зеленчук, никой няма да ти обърне внимание, освен за да се пошегувка с теб.
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Покер Старс![]()
То има такива игри, ама в началото има да губиш... някой хора така и не се научават да печелят![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011