.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на pepochko

първата самобръсначка

значи ще си бръсна брадата за 1ви път и сега трябва да си избера и да си купя самобръсначка искам да е нещо подобно и съм се спрял на това http://www.technomarket.bg/products/...hilips-hq-6940 какво мислите ? искам да е нещо подобно което мога да си го купя от българските магазини и да е до 100 лева

Ъпппп ^ ...........................

Супер фен
    Град
    Germany
    В тоя раздел влизат малко момчета,а ние момичетата едва ли ще можем да ти дадем кой знае какви предложения...

да а от другите раздели ми я трият

А защо не си вземиш един обикновен Жилет ? Ще спестиш пари къде са 2 лева къде 80 .., но ти си преценяваш .

Цитирай Първоначално написано от Rad0slaw Виж мнението
    А защо не си вземиш един обикновен Жилет ? Ще спестиш пари къде са 2 лева къде 80 .., но ти си преценяваш .
    ми защото не мисля че ще ми е удобно с обикновенна апък и скоро имам рожден ден закво да не си направя едно подаръче от мама и тати

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз мустака си го махнах на 15 с кола маска за лице и ся мноо рядко ми расте по някое косъмче а съм почти на 19-а ако искаш със самобръсначка едно бикче от най-евтините и си готов кво ще даваш пари за глупости

братт кво да ти кажа .. мисля че е излищно да харчиш толкова пари за бръсначка .. аз когато започнах да се бръсна го правих с бръсначка за 20 кинта .. ии чесно казано бчх мнооо доволен в момента вече исползвам самобръсначки жилет .. идеално

аз мустачето си го махнах миналата година т.е. на 13 г.

нз чуда се хем не ми се дават толкоз пари апък не искам с обикновенните нз ама не ги харесвам въобще

луд ли си бе :Д земи си Gilette!

Преди време си взех електрическа,но я ползвам рядко.С Жилет ми е по-удобно.Вземи си гел за бръснене, а не пяна за бръснене - има разлика.И след това обилно се намажи с афтършейв.В началото може да ти се зачервява кожата и да излизат пъпки на места, но с времето се оправят нещата.

И защо давате идеи на момчето да си маха мустака с кола маска?! Да не сте момичета?! Предполага се,че като мъже трябва да имате брада.
    Последно редактирано от YouAteMyHeart : 04-24-2012 на 16:00

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    Аз мустака си го махнах на 15 с кола маска за лице и ся мноо рядко ми расте по някое косъмче а съм почти на 19-а
    Това гордост ли е? Странно е да нямаш мустак на 19.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз 1-вият път с Gilette - го използвах за ръцете преди 2г. или 3г.
    нямах още мустаци даже не съм и пускал ...

а тва за бръсненето според мене изобщо не е вярно, е все пак неможе всеки ден да си ги махаш космите..
    на мене супер бавно ми растат на цялото тяло за което съм благодарен на господ и без тва мразя тея косми ..
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си