.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    не се сещаш всеки ден за този човек, който е напуснал света
    Всъщност го правя. Може да е за 1 мин., но искам или не го правя.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    стига заключете тази тема, не искам повече за смърт да чувам
    6б3З10

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Най-ужасната гледка: да гледаш най-близкия си човек в парче дърво, а след това в земята и вътрешно да си крещиш 'омг какво прави той там?!'

Искам да ме кремират. 100%
    И аз снощи точно това си мислех... искам като умра да ме кремират и да разпръснат прахта ми в морето...

awerw, вярно, че сълзите няма да го върнат, но просто мисълта, че никога няма да го видя повече ме разстройва и ми потичат сълзи... затова и гледам да не мисля за това...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    има толкова хора важни за мен които сигурно повече няма да видя, не са умрели, но пак мога да плача за тях.
    6б3З10

Цитирай Първоначално написано от r19 Виж мнението
    Много гадно MaLyKoLiU. Все пак горе главата, нещата ще се наредят малко по малко..
    На едно приятелче почина баща му като бяхме 5-6 клас.
    Много тъжно беше... ;/
    Едно е на 12 да изгубиш баща си, друго е на 20... точно когато започваш да навлизаш в живота и имаш най-голяма нужда от подкрепа и изведнъж да се окажеш сам...

Затова и един познат на скоро ми каза "създай семейство рано, а не като станеш на 30+" защото точно когато децата имат най-голяма нужда от мен, аз ще съм стар и няма да мога да им помогна...
    Винаги ми е било гадно, че баща ми е много по-възрастен... когато бях на 10, той беше на 51 вместо да е на 30 или 40 макс... и да играе футбол с мен примерно...
    Когато съм на 20 той да е на 40-45, а не да трябва да го погребвам...
    Последно редактирано от MaLyKoLiU : 07-04-2012 на 18:09

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    ^^ Съгласен съм, аз се смея на комшиите дето родиха по на 15-20, ама реално погледнато е по-добре като ходят до децата си, да ги мислят за братя и сестри, отколкото за баба и внуче аз ако имах намерение да създавам семейство, сигурно вече щях да съм го направил ...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Най-ужасната гледка: да гледаш най-близкия си човек в парче дърво, а след това в земята и вътрешно да си крещиш 'омг какво прави той там?!'

Искам да ме кремират. 100%
    Майка ми така казва,като си отиде,да я кремират,за да не се "налага" да отивам да я виждам и да се разтройвам.
    Аз вярвам,че има продължение след живота на земята,така че може да отиват на по-добро място...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Едно е на 12 да изгубиш баща си, друго е на 20... точно когато започваш да навлизаш в живота и имаш най-голяма нужда от подкрепа и изведнъж да се окажеш сам...

Затова и един познат на скоро ми каза "създай семейство рано, а не като станеш на 30+" защото точно когато децата имат най-голяма нужда от мен, аз ще съм стар и няма да мога да им помогна...
    Винаги ми е било гадно, че баща ми е много по-възрастен... когато бях на 10, той беше на 51 вместо да е на 30 или 40 макс... и да играе футбол с мен примерно...
    Когато съм на 20 той да е на 40-45, а не да трябва да го погребвам...
    Абсолютно съгласна съм.

Само с това "Едно е на 12 да изгубиш баща си, друго е на 20..." не мога да се съглася.
    Не е яко да слушаш дружките си 'с тати ще ходим за риба другата седмица' ; 'Баща ми ми помогна за еди какво си.' и т.н.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Последните 2 месеца се случиха точно по 1 инцидент и с майка ми, и с баща ми, които застрашиха здравето им мааалко или много.. Сега като си помисля и за двата ме побиват тръпки..
    Аз не бих понесла такова нещо леко.. Не знам.. сигурно бих изпаднала в някакво състояние за ден-два.. седмица, но после няма да ми има нищо(~емоциите ще са в пъти по-малко).. или ако ми има(~ако продължава всичко по същия начин) ще се наложи да сложа маска докато не премине..
    *сън*

...

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ако си мислите, че няма да пророните сълза или да ви се напълнят очите .. еми, мислете си
    Трябва да си ебаси изрода, че да си на погребение, да гледаш как близкият ти лежи неподвижен и студен, затварят дървото и бавно го свалят надолу и го посипват с пръст .. Говорете си щом ви е кеф, ама са си напълно празни приказки и жестоко се заблуждавате ^^
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си