- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гадна Тема: Ако някой от Вашите пoчине внезапно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
стига заключете тази тема, не искам повече за смърт да чувам
6б3З10
И аз снощи точно това си мислех... искам като умра да ме кремират и да разпръснат прахта ми в морето...
awerw, вярно, че сълзите няма да го върнат, но просто мисълта, че никога няма да го видя повече ме разстройва и ми потичат сълзи... затова и гледам да не мисля за това...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
има толкова хора важни за мен които сигурно повече няма да видя, не са умрели, но пак мога да плача за тях.
6б3З10
Едно е на 12 да изгубиш баща си, друго е на 20... точно когато започваш да навлизаш в живота и имаш най-голяма нужда от подкрепа и изведнъж да се окажеш сам...
Затова и един познат на скоро ми каза "създай семейство рано, а не като станеш на 30+" защото точно когато децата имат най-голяма нужда от мен, аз ще съм стар и няма да мога да им помогна...
Винаги ми е било гадно, че баща ми е много по-възрастен... когато бях на 10, той беше на 51 вместо да е на 30 или 40 макс... и да играе футбол с мен примерно...
Когато съм на 20 той да е на 40-45, а не да трябва да го погребвам...
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 07-04-2012 на 18:09
Мишинка
BrainDamage
^^ Съгласен съм, аз се смея на комшиите дето родиха по на 15-20, ама реално погледнато е по-добре като ходят до децата си, да ги мислят за братя и сестри, отколкото за баба и внучеаз ако имах намерение да създавам семейство, сигурно вече щях да съм го направил ...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Последните 2 месеца се случиха точно по 1 инцидент и с майка ми, и с баща ми, които застрашиха здравето им мааалко или много.. Сега като си помисля и за двата ме побиват тръпки..
Аз не бих понесла такова нещо леко.. Не знам.. сигурно бих изпаднала в някакво състояние за ден-два.. седмица, но после няма да ми има нищо(~емоциите ще са в пъти по-малко).. или ако ми има(~ако продължава всичко по същия начин) ще се наложи да сложа маска докато не премине..
*сън*
...
Мишинка
BrainDamage
Ако си мислите, че няма да пророните сълза или да ви се напълнят очите .. еми, мислете си
Трябва да си ебаси изрода, че да си на погребение, да гледаш как близкият ти лежи неподвижен и студен, затварят дървото и бавно го свалят надолу и го посипват с пръст .. Говорете си щом ви е кеф, ама са си напълно празни приказки и жестоко се заблуждавате ^^
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор