.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не мога да влизам във вбокс......
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    ред буул л

Цитирай Първоначално написано от ZipFail Виж мнението
    10 кг дъмбел за начинаещ е много, дори да може да го вдига, ще го прави неправилно.

Та по темата. Без ядене килограми няма да вдигнеш. Поне като си на село ще можеш да ядеш истинска храна, така че това е добре. Яж стабилно поне по 4-5 пъти дневно. Наблягай на протеини. Месо, яйца, мляко, ядки, боб, леща. Никога не стой гладен. Гледай да спиш поне по 8-9 часа дневно.
    За тренировките - много ще ти е трудно ако не намериш поне един лост и успоредка. Ако не - и някой здрав клон става за набирания. Разгледай раздела и пиши в гугъл - за тренировки в домашни условия теми има колкото искаш.
    Мерси много. Веднага се захващам. Имам лост.

over the wall
    Guest
    ei redbul2 kvo go demotivirash i depresirash izlishno ve mujkar4e 4oveka ima problem ne moje da vdigne tri kilograma a ti obqsnqvash kak pravish ramo s 25kg eiii palq4oooo kat si golqm muj 6te mu vzemesh nomera i 6te se vidish s nego za da mu pomognesh .... papagal smeshen kvo se pravish na interesen vuv forum4etata ela da se vidim s tebe az ne vdigam ni6to da ti oguna malko kostite kat si mujkar4e homoseksualist smeshen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си