- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към хората които имат скъп човек далече
Здравейте аз имам приятелка от враца а аз сам от панагюрище какво да правя?
дали си заслужава да отида до там и да и предложа?
дали няма да е твърде внезапно?
а ако тя ми откаже?
мога да комуникирам само по Фейса и скайпа
соу свеет
От колко време се познавате? Тя някакви симпатии има ли към теб?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Познаваме се от поне 4 месеца и да много ми е симпатична смеем се заедно и тн..
Ако е сама и се харесвате я изненадай, не вярвам да не ѝ хареса.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
тоя па тръгнал да говори за любов в раздел секс
и като и предложиш кво?
ш се сношавате по фейсбука?
-M.B.
никв филм, шсе направят обвързани У фейсбука, шси пускат ревливи песнички на стените и ш се виждат максимум два пъти в годината.
да найстина гадно за това питам мога да отида но дали ще си заслужава?
Не си заслужава. Не започвай нищо.
Недей!!! Започнеш ли освен любов е и мъка! От опит ти го казвам. Стой си кротко на дупето и недей да и бъдеш нещо повече от приятел, за твое добро е.
Ако ходиш до нея поне 3-4 пъти в месеца защо не?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
banned !!!
Последно редактирано от Monica Al-Hamaideh : 04-25-2012 на 15:29
Обичам, когато хвърляте боб и знаете какви са съдбите и възможностите на хората.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Замисли се над ситуацията от всички възможни гледни точки. Далече сте, колко често ще можете да се виждате, ще комуникирате само чрез интернет... струва ли си?
Моето мнение е, че въобще не ти трябва да се захващаш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
PwNeDboy -> cokaja? Хаха, добре ги лъжеш, а в прочем ако това не е лъжа, дай си името на ЛС може да те познавам. И Панагюрище се пише с главна буква...както и Враца..
Ми бате не се прави, то ти личи от далече, освен че само 1 човек има тая снимка и то точно тоя 'cokaja' ти си я сложил на профила, е как ще лъжеш ся?
брат сериозно си се объркали между др сам Николай !!!
скайп ще ти дам