.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Зачервени и подути срамни устни

Видях много такива теми но никоя от тях не посочи точно моите симптоми..Та въпросното ми притеснение се дължи на това подуване на срамните устни и зачервяване само около влагалището..помислих си че е възможно последния ми партньор да ме е заразил с гъбички но сексуалния ми контакт с него беше преди месеци а това ми се появи горе долу след 2-3 месеца..Искам и да кажа че от тогава съм нямала друг сексуален контакт..Не знам какво да правя мажа го с крем здраве..имам добра лична хигиена..Първоначално беше леко но сега вече изпитвам и болка усещам подутина ии когато сии свия краката сърбеж..Почти не се издържа аа не мога да кажа на майка ми тъй като тяя не знае че не съм девствена..Съвет моля вии

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Как така го мажеш с крем здраве? Прекъсни веднага.
    На колко си? Кажи на майка ти веднага - някоя инфекция имаш, която може да си придобила и по дръг път, освен полов. Има толкова много други фактори, които биха могли да причинят такова зачервяване, подуване и сърбеж. Съветвам те веднага да споделиш с майка ти и да отиде двете заедно на гинеколог.

ами на 16 години съм.. какви биха могли да са другите фактори? Знам че не е нужно да е по полов път ноо какво друго би предизвикало такава инфекция??

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сапун, бельо, омекотител. Дразнене на срамните устни поради триене, дразнене на влагалището от сапун или химикали.

така мерси ще го имам предвид..Ще видя какво ще правя но чувството че ти има нещо е ужасно..Незнам даже как ще изляза за училище когато вървенето е болезнено..Благодаря ти че сподели мнение ще взема мерки

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Да не забравяме, че при някои венерически болести първите симптоми се проявяват доста време след заразяването. Спри това самолечение и в най-скоро време посети гинеколог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

banned !!!
    Последно редактирано от Monica Al-Hamaideh : 04-25-2012 на 15:27

Мега фен
    Град
    <3
    Има болести, които имат дълъг латентен период. Т.е. може да те е заразил някой и след месеци да се появят симптоми. :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да и за това знам ето защо ме е страх

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    При всички случаи най-полезното ще е да отидеш на гинеколог.
    Welcome to the Jungle...

Отивай на лекар, защото това не е шега. Както ти казаха има болести, които проявяват симптоми след няколко месеца.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Да не забравяме, че при някои венерически болести първите симптоми се проявяват доста време след заразяването. Спри това самолечение и в най-скоро време посети гинеколог.
    Точно така, особено при спад на имунната система. Но дали той те е заразил или си го получила от друго ти все пак трябва да отидеш на гинеколог.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Отивай на лекар, защото това не е шега. Както ти казаха има болести, които проявяват симптоми след няколко месеца.
    +1
    Иначе друга причина за тези симптоми може да са ароматизирани дамски превръзки. Понякога и те правят такива бели. Да си сменяла превръзките, които използваш по принцип, наскоро?

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    Може да имаш някое възпаление в бъбреците ... трябва да отидеш на лекар , но виж ако урината ти е по- тъмна или пък има необичаен аромат... пикочната и половата система са много тясно свързани и когато има възпаление в едната почти винаги се предава и на другата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    може да са гъбички, може да е от бръснене, може и да е от кофти бельо/превръзки и т.н.
    гинеколог..и забрави за самолечение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Иначе друга причина за тези симптоми може да са ароматизирани дамски превръзки. Понякога и те правят такива бели. Да си сменяла превръзките, които използваш по принцип, наскоро?
    Ами да ти кажа нее съм се замисляла до сега за това, но истината е че почти винаги си копувам различни като гледам да са възможно най-тънки за да не се получи претриване..

Цитирай Първоначално написано от drumhead1 Виж мнението
    Може да имаш някое възпаление в бъбреците ... трябва да отидеш на лекар , но виж ако урината ти е по- тъмна или пък има необичаен аромат... пикочната и половата система са много тясно свързани и когато има възпаление в едната почти винаги се предава и на другата.
    За да съм откровена истината е че урината ми е по тъмна напоследък..Имам бяло течение което е със специфична миризма..Друго за да съм пак точна имам навика кръстчето да ми да е отвън понякога.Обаче при всички положения това със зачервяването около влагалището не мога да си го обясня
    Последно редактирано от bellas : 04-26-2012 на 06:44

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Може наистина да са гъбички, а те не се предават само по полов път. Аз хванах от антибиотици, сега се усещам, че са се върнали и до ден-два съм на гинеколог, защото е нетърпимо.
    Отиди на гинеколог, ще ти вземе секрет, ще ти изпише хапчета и готово. Но предполагам, че са гъбички, поне по това, което описваш...
    Докато си запазиш час за гинеколог, мога да ти препоръчам нещо, с което да си правиш промивки, но не съм убедена дали е добър вариант... въпреки, че са билки и можеш да си ги купиш от всяка аптека... Смрадлика се казва билката, на гърба на кутийката пише как се приготвя. От аптека се купува, намалява дискомфорта, бялото течение, но НЕ ЛЕКУВА, така че задължително гинеколог възможно най-скоро.
    Everything changes, but beauty remains ...

Благодаря ти..Да ще я видя тази смрадлика. И да се надявам чее няма да е нещо сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си