.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Unhappy Незнам къде е презерватива...мисля, че остана вътре в мен :Х

Здравейте, имам доста сериозен и неудобен проблем.
    С приятеля ми правихме секс доста пийнали. Няма да навлизам в подробности. Сутринта, когато се събудихме не успяхме да открием презерватива. Притеснявам се да не е останал в мен и ако е така какво да правя?
    Моля, ако някой е имал подобен случай да пише.. :х:Х

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съжалявам за грубия ми израз, но ще бръкнеш и ще го потърсиш. Има два варианта:

1. Останал е в теб, при което трябва или сама да го извадиш или при гинеколог да отидеш възможно най-бързо той да го премахне.
    2. Въобще не сте го правили с презерватив.

Трол, трол, трол!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Отиди на гинеколог.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Отиди на гинеколог.

Няма ли вариант, с който да пропусна посещението при гинеколога? Наистина се чувствам доста неудобно.
    Не мога да си обясня как така ще изчезне в мен цял презерватив.. :Х

Град
    София, България
    Гинеколог тогава.

Не вярвам че е останал в теб.

Да кажем ,че сте правили секс с презерватив ( което ме съмнява ). Да кажем, че е в теб ( пак се съмнявам ). Представи си каква инфекция може да се получи, ако не го извадиш скоро. Все още ли искаш да избегнеш гинеколога ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След като не можеш сама да го извадиш отиваш при специалист да го извади.

Ама 100% ли си сигурна, че ползвахте презерватив? Опаковката му намерихте ли? Всички кошчета за боклук проверихте ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Да разбирам ли, че има вариант, в който презерватива е останал в мен и, с извинение, бъркайки, не мога да го намеря?

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    След като не можеш сама да го извадиш отиваш при специалист да го извади.

Ама 100% ли си сигурна, че ползвахте презерватив? Опаковката му намерихте ли? Всички кошчета за боклук проверихте ли?
    Да - намерихме опаковката.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от rumeto111 Виж мнението
    Да разбирам ли, че има вариант, в който презерватива е останал в мен и, с извинение, бъркайки, не мога да го намеря?
    Да, такъв вариант има. Най-добре е да отидеш на гинеколог.

Има такъв вариант, чувал съм истории с какви ли не предмети извадени от гинеколози, един познат работи и каза, че от батерии е стигал до счупен кремвирш. Така че отивай бързо и не му мисли много, няма нищо чак толкова срамно в твоята история, били сте пияни, разбираемо е.

Не мога да си обясня как така цял презерватив ще изчезне вътре в мен...

Град
    София, България
    Свирки правили му? Може да си го глътнала.

Цитирай Първоначално написано от PetarN Виж мнението
    Има такъв вариант, чувал съм истории с какви ли не предмети извадени от гинеколози, един познат работи и каза, че от батерии е стигал до счупен кремвирш. Така че отивай бързо и не му мисли много, няма нищо чак толкова срамно в твоята история, били сте пияни, разбираемо е.
    Въпроса е там, че ..... ами ако презерватива не е останал мен?Представяте ли си изражението на лекарите... просто искам да съм сигурна, че е вътре, тогава все някак ще загърбя срама..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Свирки правили му? Може да си го глътнала.
    Не, не съм

Е ако не е останал в теб, какво по-хубаво ?! Колкото повече отлагаш, толкова по-зле ще бъде за теб.

Е, как така помниш дали си му правила свирки, а не помниш къде е презерватива? Както казаха и другите за най-добре отиди не гинеколог, защото ако е вътре в теб последиците едва ли ще са много розови.

Благодаря за съветите! Ако ви хрумне още нещо моля, да пишете..

Според мен не е в теб.
    Няма как да не усещаш нещо ако е в теб.

Цитирай Първоначално написано от Nikolow1993 Виж мнението
    Според мен не е в теб.
    Няма как да не усещаш нещо ако е в теб.
    Тъй като секса беше в нетрезво състояние, ще споделя, че не през цялото време съм била, така да кажа, мокра.
    И тъй като отдолу съм се подула, предполагам, че това заради сухотата ми. Искам да кажа, че освен протъркване не усещам да има чуждо тяло в мен...

И въпреки това не мога да си обясня къде по дяволите е презерватива, и ако е наистина в мен - защо, бъркайки, не мога да го напипам? Та това е цял презерватив, не просто част от него...???

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Логично би било да можеш и сама да го изкараш, ако е в теб, но отиди на гинеколог за по- сигурно. На мен ми се е случвало след скъсан презерватив миниатюрното откъснато парченце да си излезе само от мен и то почти веднага. Затова смятам, че ако е в теб би трябвало досега да си го изхвърлила

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Другия път гледай да си купуваш биоразградими.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на draid
    Абе тоя дето прави секс с него, няма ли да го попиташ. Не мога да си представя, че е достатъчно пиян и може да се сети да ползва и да сложи презерватив, а после да не забележи ако мистериозно изчезне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си