Бих осиновила дете, с приятеля ми сме говорили за това. Той единствено се изнервя, когато започнем да говорим за пари. За него е недопустимо да искаш да направиш добро за едно дете и да го гледаш като в свое и същото време да брой 20 000 за него, все едно е стока. Ние живеем и в друга държава, тук нещата са малко по различни, още повече че сме чужденци, ама кво да се прави. И двамата сме навити, та се надявам след няколко години да си имаме.
По принцип парите не са ме спирали никога. Не че имам много, но когато искам нещо, се лишавам от друго. Примерно много мои бг приятелки имат по два телефона с две карти, че някои имат и на трети оператор. Е ми смейте ми се, ама нямам пари в телефона от близо 7-8 месеца. С който трябва да говоря - го правя по скайпа, а който трябва да ми звъни - ми звъни. Само дето картата ще ми я блокират скоро хаха. Та парите не смятам, че са проблем за едно семейство за да си покрива нуждите. Тук където живея е почти недопустимо да имаш едно дете. Повечето ми познати са три деца. Да, раждат малко късничко - над 28г., ама не всичко е като на филмите.