- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обичате ли да ходите на нощни клубове и дискотеки?
Аз обичам многоНо за съжаление повечеъо дискотеки се правят на неподходящи терени, по целия свят. Правят се в помещения с малка квадратура, хората са нагъчкани, не можеш да се разминеш, сервитьорките едвам сервират и те. Би трябвало след запълването на капацитета да не се допускат нови хора, но това не ги интересува собствениците. Те искат само пари да печелят, а хората си стоят прави, щото няма и къде да седнат. Затова и толкова често се случват инциденти със стъпкани хора при пожари в нощни заведения. Досега в БГ има само един такъв случай в дискотека Индиго, но там беше по-различна ситуацията.
Неслучайно посетителите на нощни заведения са предимно тъпи младежи и по-възрастни с ниско айкюНо за сметка на това пиано-баровете в София всичките са страхотни
И довечера ще ходя на пиано бар
Нека ви е ят
Ще съм истински аристотел
Т.е. аристократ
Aaa и караокетата също
![]()
Последно редактирано от D1esel : 04-27-2012 на 13:00
Обичам и още как...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Е нищо, аз обичам да си давам мнението без да го искат.![]()
![]()
мирисал си пиано бар само на картинка ;d
най-много да си ходил два пъти в Биад ;d
В Биад какво е тъпооо...
Мощно всички Sin City и тва е!
Не, предпочитам ресторантите с жива музика![]()
Не. Чувствам се глупаво и гадно.Обичате ли да ходите на нощни клубове и дискотеки?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защото не се чувствам на място. Не приличам на хората в дискотеките, нямам държанието им, а трябва, за да се впиша. Просто не ми е хубаво. Прекалено много хора на едно място. Прекалено шумно. Ужас. Обикновено не харесвам и музиката. Наистина се чувствам зле сред много хора, шум и цигарен дим.
4XCOKИ
БРАВОО ЩРУДИИИ ПОЧТЕННО МОМИЧЕ,. А КЛЕЙМОР МИРИШЕ НА ЦИГАРЕНА ДУДА СЛЕД ДИСКО
Начи си ходила в много пропаднали "дискотеки".
Дискотеки в кавички, щото тва дето ми го описа е сбирщина на кифли, курви, мутри и дилърчета.
Само цигарения дим е проблем в барчетата където ходя аз, но и за това си има трик.
Светле, под 18 не пускат в нощни клубове![]()
4XCOKИ
Щруди айде да те водя на анаконда![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
НИКЪДЕ НЯМА ДА Я ВОДИТЕ ТЯ ОБИЧА ДА СИ СТОИ ВКЪЩИ СГУШЕНА ДА ЯДЕ ШОКОЛАД И ДА ПЕЧЕЛИ КРАВЛЕНКИИИ
4XCOKИ