- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- баща ми................
оооф хора писна ми от баща ми! тази година съм 7ми клас и както предполагам знаете ми трябва висока оценка.. моята е покрай 5.30.. искам да кандидатствам в чуждо езиковата гимназия, която се има за една от най-елитните в града ми, съответно трябва и висока оценка.. но аз ще имам 5, смисъл гд добър успех и знам че ще ме приемат, но баща ми... постоянно ми казва,че няма да ме приемат, да се приготвям за Вела Пискова ( едно от най-тъпите училища а и най-пропадналото ).. вбесява ме.. всеки път му казвам да престане щото ме дразни, няма как да не ме приемат с моя успех, и той пак започва да се заяжда и да ми лази по нервите -.-
друг проблем, отново свързан с него, е че ми няма никакво доверие..например един път класната ни повика целия клас следобед да боядисваме стаята, защото бяхме ожулили стените..тъй като съм 1ва смяна, аз се прибрах учих и към 16:30 тръгвах.. и тогава баща ми започна да ме разпитва къде отивам.. аз му обясних, че класната ни повика и той не ми повярва и започна да ми говори, че някой път ще ме хване и ще загазя, че постоянно го лъжа и тем подобни.. а няма никакво основание да го прави, аз нито пуша, нито пия, не излизам вечер, даже почти не излизам, най-много някой петък след училище.. имало е още много други случаи в които ми се е правил на интересен, че ще ме хване някой ден и т.н. след което аз му казвам като толкова не ми вярва да ме проследи, и естествено последва скандал.. имам по-голяма сестра, която по принцип ме подкрепя и ме защитава пред него, но сега отиде да учи в друг град и няма с кой да споделя проблемите си..
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.