оооф хора писна ми от баща ми! тази година съм 7ми клас и както предполагам знаете ми трябва висока оценка.. моята е покрай 5.30.. искам да кандидатствам в чуждо езиковата гимназия, която се има за една от най-елитните в града ми, съответно трябва и висока оценка.. но аз ще имам 5, смисъл гд добър успех и знам че ще ме приемат, но баща ми... постоянно ми казва,че няма да ме приемат, да се приготвям за Вела Пискова ( едно от най-тъпите училища а и най-пропадналото ).. вбесява ме.. всеки път му казвам да престане щото ме дразни, няма как да не ме приемат с моя успех, и той пак започва да се заяжда и да ми лази по нервите -.-
друг проблем, отново свързан с него, е че ми няма никакво доверие..например един път класната ни повика целия клас следобед да боядисваме стаята, защото бяхме ожулили стените..тъй като съм 1ва смяна, аз се прибрах учих и към 16:30 тръгвах.. и тогава баща ми започна да ме разпитва къде отивам.. аз му обясних, че класната ни повика и той не ми повярва и започна да ми говори, че някой път ще ме хване и ще загазя, че постоянно го лъжа и тем подобни.. а няма никакво основание да го прави, аз нито пуша, нито пия, не излизам вечер, даже почти не излизам, най-много някой петък след училище.. имало е още много други случаи в които ми се е правил на интересен, че ще ме хване някой ден и т.н. след което аз му казвам като толкова не ми вярва да ме проследи, и естествено последва скандал.. имам по-голяма сестра, която по принцип ме подкрепя и ме защитава пред него, но сега отиде да учи в друг град и няма с кой да споделя проблемите си..