- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръв от влагалището
Здравейте! Вчера с приятеля ми правихме секс няколко пъти и при последния път ме болеше и спряхме. След няколко часа като се прибрах у нас, видях че ми е текло кръв от вагината и като пиках съответно имаше кръв по салфетката. Днес продължава още да тече, не е спряло. И не е цикъл, първо защото е прекалено бистра кръв, а и този месец вече ми свърши. Интересното е, че това се получи няколко часа по-късно и също така нямам никакви болки, дори и когато уринирам... Знам, че трябва да отида на гинеколог, но сега са почивни дни и няма как, но много сме се притиснили, затова ако на някого му се е случвало нещо подобно, да сподели...
Да си се протрила нещо?! Евентуално може от протривка да е, друго не ми идва на ум.
maDamn
От колко време правиш секс?
Не, не ми беше за първи път. Определено щях да го спомена, правя секс от 3 години. Относно протриването, и аз затова си помислих, но тази кръв не спира, тя не тече по много, но е постоянно... и не ме боли, много е странно....
Секса по груб ли е бил?
Не особено, просто аз по принцип съм малко тясна и винаги ме боли в началото първите няколко секунди и ми минава, но вчера последният път ме не спря да ме боли и спряхме, след това ходих до тоалетната, нямаше нищо и чак след може би 4-5 часа като се прибрах вкъщи и имаше кръв, просто не мога да си го обясня...
Ако до един два дни не спре кървенето, иди на гинеколог, защото може да се е получило разкъсване или друга по сериозна рана.
И аз също си помислих за разкъсване някакво, но пък дали нямаше поне малко да ме боли... А ще ида на гинеколог задължително, но сега са почивни дни и незнам колко ще намеря такъв, трябва чак в сряда...![]()
Тегава история, дано всичко ти е наред. Наистина най - добре да отидеш на лекар и той да ти каже какво е, тук едва ли някой има достатъчна компетентност за да разбере откъде идва всичко, но дано наистина не е нещо сериозно.![]()
А колко често правиш секс ? Т.е колко време беше минало от предпоследния и последния път, когато прави секс ? Г/д.
Първоначално написано от antifashionshit
На колко години си?
Досега цитонамазка правила ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може да се каже, че правя често секс, не е от това. Цитонамазка не съм си правила, на 19 съм. Обаждах се, лекари няма, в сряда ще отида, почвам да се замислям да не е цикъл, въпреки, че изобщо не прилича, а и нямах никакви болки в корема, пък и странното е че се получи след секса точно... То ще се разбере в сряда, благодаря ви за отговорите.
Здравейте извинете че ви питам но съм притеснена вчера го правих за първи път и ме болеше имаше кръв течеше много и след това спря днес пак се оптахме но пак ме заболя и текна кръв това нормално ли е??? Благодаря предварително