California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
А аз си мисля,че проблема е в мен,защото ...може би искам много от него ,а още е рано за това.Той сам си каза,че само един път е обичал истински силно и след нея един вид не си е давал толкова зор...макар,че връзките му са били с продължителност година/година и нещо.
Да,понякога имам чувството,че сравнява връзката си с мен,с това,което е свикнал попринцип.Той каза,че не ме бил сравнявал с бившите си,но пък споменава какво е свикнал да прави с тях и ...дори ме наричаше така,както нарича било то бивша или мн близка приятелка.Когато го забелязах му казах,че не искам повече да ми вика така.
Отношенията с най-добрата му приятелка и да ме притесняват няма какво да направя.Тя е от по-дълго време в живота му,а и ще остане и след мен...И имам чувството,че той я поставя на пиадестал много по-високо от мен,дори и с мен да се вижда през ден...за нея има специално място.И все пак бих преглътнала това нещо,ако чувствах,че изпитва нещо по-специално към мен ...нещо по-различно от това,което е изпитвал с другите си.Защото знам,че съм по-различна от тях,той сам го каза,но не мисля,че ме усеща като ОНЗИ вид различна.
Чувствам се ...безлична ...не се чувствам истински желана...просто поредното момиче.
Последно редактирано от SuNsEt : 04-29-2012 на 19:16