.

Виж резултатите на анкетата: Кое е по-логично?

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Точка (А)

27 90,00%
  • Томка (Б)

3 10,00%
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 227
    Мега фен
    доста от самите учени-еволюционисти не са убедени напълно в еволюционата теория и има неща, които ги съмняват и озадачават - а вие тука всички 15-20 годишни тиин-атеистчета всички много убедени. Брееее пък много учени се извъдихте.

и само да им кажеш нещо различно и почват да подскачат, да се мятат, налитат, търкалят, да се тръшкат, някой се обиждат, убреее, бегай.
    Последно редактирано от defender : 05-07-2012 на 11:28

Мега фен Аватара на ZipFail
    За човека не мога да ти кажа, тъй като човешката еволюция все още не е 100% доказана и точно проучена. Но нека проследим еволюцията на делфина. Ще се опитам да е колкото се може по-просто, тъй като очевидно ти липсват много знания.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...SC04pd0178.jpg - това е bottlenose dolphin(ще ги пиша на англисйки, тъй като на български е сложно), подразред Odontoceti. Живял от еоцена до днешни дни.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...wagen_edit.jpg - това а baleen whale, предшественика на делфините, подразред Mysticeti.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...osaurus1DB.jpg - това е basilosaurus, предшественика на китовете, може да прилича на динозавър, но е стопроцентов бозайник.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fileorudon_BW.jpg - dorudon, предшественика на basilosaurus, живял късния еоцен(тук вече сме се върнали около 40 мил. години назад)

http://c.ask.nate.com/imgs/qrsi.tsp/...1229970122.jpg - podhocetus, предшественика на dorudon.(вече сме 50 мин години назад)

http://a4.ec-images.myspacecdn.com/i...03d68d95/l.jpg - dalanistes, предшественика на podhocetus, земноводен бозайник.

http://www.indiana.edu/~ensiweb/images/whal.amb.jpeg ambulocetos, предшесвеника на dalanistes, ловувал във вода, но живеел на сушата.

http://tiffanyturrill.files.wordpres...etus_small.jpg - pakicetus предшественика на ambulocetos, земен хищник, общо взето голям вълк.

http://www.newanimal.org/andrewsarchus_mesonychid.jpg - това е andrewsarchus, подразред mesonychids, предшественика на pakicetus. Може би един от най-големите хищни бозайници живяли някога.

Естествено между всеки от тези подразреди има още много, много междинни видове животни, но няма да изпадам в подробности, щото едва ли ще ме разбереш така или иначе.

Айде кажи ми сега как това http://www.newanimal.org/andrewsarchus_mesonychid.jpg може да се превърне в това http://upload.wikimedia.org/wikipedi...SC04pd0178.jpg ,но човека винаги си е бил човек ?

Или бог просто е решил да създаде стотици видове животни, взаимоствързани помежду си, със подобна анатомия, но в последствие е решил да избие всички, освен китовете и делфините, а останалите да ги зарови под земята, че да се чудим кво е това като ги намерим.

Ама кво ли се учудвам, че си нямаш и представа за тези неща, все пак твоя източник на "знания" и "доказателства" е Библията.
    Последно редактирано от ZipFail : 05-07-2012 на 11:27

Мега фен
    мда, сега и анимационни филмчета

Мега фен
    Детенце спича от динозавър в парка.......
    http://mnogozle.com/video15145_deten...r-v-parka.html

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    доста от самите учени-еволюционисти не са убедени напълно в еволюционата теория и има неща, които ги съмняват и озадачават
    Почвай да им изброяваш имената тогава. Научният консенсус е следният - еволюция има. Това, че има 2-3 креационистки гниди е съвсем друг въпрос. Броят на учените които подкрепят еволюционната теория надделява !

мда, сега и анимационни филмчета
    Ignorance is bliss.

Винаги съм се учудвал от хората, които съзнателно игнорират безспорна истина, само за да не им разклати илюзията, която са си изградили за света..

Мега фен
    ^
    ^
    Ben Hobrink is a Dutchman who has studied biology (including chemistry physics, and geology) at the VU (Vrije Universiteit) University Amsterdam and at the University of Amsterdam, graduating with distinction. As a high-school teacher, Ben believed in the theory of evolution, but after many discussions and years of thorough research, he found an overwhelming amount of fallacies in the evolution theory.

доктор на биологическите и математическите науки

не ми се занимава повече, търси.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail Виж мнението
    Ignorance is bliss.

само за да не им разклати илюзията, която са си изградили за света..
    мдаа, абсолютно съм разклатен,

колкото ти сам си изградил твоята представа за света, толкова и аз моята съм си я изградил сам. Всичко е до това на кого се доверяваш.
    Последно редактирано от defender : 05-07-2012 на 12:28

Както и да е, аз се отказвам. Продължавай да си пееш песничката, как Библията е пълна с доказателства, въпреки че абсолютно всяко "доказателство" което даде беше оборено.
    Явно при теб наистина всичко е въпрос на доверие..

Мега фен
    Явно при теб наистина всичко е въпрос на доверие..
    а при вас какво е?

нали "човек знае, че нищо не знае". Тогава..........
    Последно редактирано от defender : 05-07-2012 на 12:51

Мега фен Аватара на RagioL
    а при вас какво е?

нали "човек знае, че нищо не знае". Тогава..........
    Basta, олигофрен отдавна са минали тъмните векове идиоти като теб вече не са на мода.

Ако имаше грам здрав разум отдавна да си спрял да пишеш, отдавна.

Общо взето напомняш някое тъпо хлапе, което настоява че безсмислиците му са реални. Никога нищо не си опровергал до тук, големите си играят с доказателства.
    Къде са твоите? Не се котираш с мижави доводи хлапе.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Изненадан съм, че след като толкова време не влизах във форума, npp все още е тук и все още се намира по някой, който да му отговаря. От толкова време съм във форума, виждал съм какви ли не, но npp e сред малкото за които съм абсолютно 100% сигурен, че е с психически проблеми и има нужда от лекарска помощ. Не го казвам, за да се подигравам или да усмивам "глупавите вярващи", човека има сериозни проблеми с главата и му трябва лечение..
    Ъм, съгласна съм, даже отделих един доста дълъг пост на това като се надявах да получа някакъв отговор от него, но не. Има неуспешни тролове, откровено тъпи и какви ли не вярващи, но той си има някакъв друг психичен проблем. Не знам, отдавна се отказах да споря с него. :/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    .....
    ръц, поредното изхвърляне, понаучил си някои нещица от нрава на Гандалф Велики

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Ъм, съгласна съм, даже отделих един доста дълъг пост на това като се надявах да получа някакъв отговор от него, но не. Има неуспешни тролове, откровено тъпи и какви ли не вярващи, но той си има някакъв друг психичен проблем. Не знам, отдавна се отказах да споря с него. :/
    "Кой си ти, който съдиш чуждия слуга? Пред своя Господар стои той, или пада. И ще бъде изправен, защото Бог е мощен да го изправи........ Прочее, нека не съдим вече един другиго, а по-добре съдете за това - да не поставяте на брата си препънка или съблазън. ⇨"
    Последно редактирано от defender : 05-07-2012 на 14:07

Дай ми един смислен довод без празни приказки. Мразя да приемам нещата на доверие!
    И не ми дрънкай кой копирам и, кой не.

Дотук виждам само Royal Flush за мен и губеща рака за теб.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Абе хора, по-голямата част от хората на които им е известно за тази теория (изключвам некви негра от Патагония дето не знаят и че Земята е кръгла) я приемат, с колкото по-голямо IQ и по-висше образование, толкова по-голяма вероятност да я приемат. В това число влизат гигантското мнозинство учени на планетата, по-големите религиозни институции и повечето хора по принцип.

Защо да храним това дребно, малоумно тролче, което си мисли че като цитира името на един 70+ годишен дядка, дето е в пенсия от половин век това по някакъв магическо начин го прави научно и интелектуално мнозинство?

Майната му, троли си и проси внимание щото му е скучно да си трие по пишлето цял ден. Не търси диалог, каквото му покажем не разбира и не приема, каквото му пише в учебника в даскало не разбира и не приема, каквото е мнението на авторитетите в тази сфера не го разбира и това е то.

Няма защо да си губим времето с днешният еквивалент на човека направил следното изказване:

"The proposition that the Sun is the center of the world and does not move from its place is absurd and false philosophically and formally heretical, because it is expressly contrary to Holy Scripture.

The proposition that the Earth is not the center of the world and immovable but that it moves, and also with a diurnal motion, is equally absurd and false philosophically and theologically considered at least erroneous in faith."
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Представата ти за еволюцията е грешна и може би за това я и отхвърляш,нищо че някои духовни среди като например Ватикана,приемат теорията за вярна.

Казах го веднъж пак ще го кажа,само че тоя път с големи букви,за да го прочетеш внимателно:

ЧОВЕКЪТ НЕ Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ МАЙМУНАТА ИЛИ ОТ КОЙТО И ДА Е ДРУГ БИОЛОГИЧЕН ВИД,А ИМА ОБЩ ПРАРОДИТЕЛ С МАЙМУНАТА И ТОВА ОБЯСНЯВА ГОЛЯМОТО СХОДСТВО ОТ ГЕНИ МЕЖДУ ДВАТА ВИДА.
    Това отговаря и на тъпия въпрос на мнозина креационисти- Защо като сме произлезли от маймуните,има все още маймуни?
    Моля спри да нападаш нещо,за което си нямаш елементарна представа,защото изглеждаш глупаво.Точно заради такива като тебе науката е била в застой,но слава Богу сега разумните хора надделяват.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    ^
    Подкрепям.

Почнах да се чувствам малоумно да слагам някакви линкове за риби да доказвам нещо, което най-малкото го пише в учебника по биология.

Defender, чувствай се облагодетелстван от бог, че вече няма да ти досаждаме с научни обяснения и с опити да ти изясним елементарни неща, ясни на мнозинството от човечеството, но явно недостойни за теб.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Аве аре млъкнете,че нищо не разбирате бе,зубрачи !!!
    АЗ имам отговор на всички ВСЕЛЕНСКИ въпроси:

БОГ е светлина !
    БОГ е топлина !
    БОГ е ледина !
    БОГ е в нас и ние сме БОГ!
    БОГ е началото и края !
    БОГ е минало,настояще и бъдещето !
    БОГ е мрака и светлината !
    БОГ Е ВЕЧНОСТТА !
    БОГ Е ВЪВ ВСИЧКО И ВСИЧКО Е БОГ !

САТАНАТА е измислил еволюцията !
    Защото има 8,400 трилиона прераждания във вечността на мъките адови,пренасющи ни към вечните мъки на АДА,еволюирали до остатъчната цикличност на перспективният ресентимент и идиосинкразия,скрити във същността на вечното,божественото и взаимноизключващото се ядро на мрака,обхванало душите на еволюиралите сатанински изчадия.

БОГ Е ВЪВ ВЕЧНОСТТА !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    оуууу, съвета на старейшините атеисти ме банна. Това е чиста форма на дискриминация и нарушаване свободата на словото. Вие сте една феодална банда атеистчета.
    а аз само една сгодна женица си саках да си найда. Нема ли любов, отивам да се наревъъ.

гандалф, приятелю, ти си ми най-добрия приятел във форумо, поне ти кажи, че ти пука поне малко за мене.
    скарлет кажи една хубава дума, ти поне имаш нежно сърчиценце малко, кажи ми, че поне малко ме обичаш (поне ей толкова малко), симпатичен съм ти, нали.
    Последно редактирано от defender : 05-07-2012 на 20:15

Мега фен Аватара на Chacho
    Не бой се, всички сме с добри чувства. И вярваме. Че ще ти мине.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    .....
    а, това на твоя аватар, ти ли си?

Мега фен
    ако Бог може да даде вечен живот на всеки човек съвсем директно, тогава еволюцията се оказва единствено (че е) напразна суетна интрига

Мега фен
    Последно редактирано от defender : 05-08-2012 на 08:20

Хайде бе не думай! Сега сигурно ще ми кажеш и че Ватикана няма стабилно количество акции на фондовия пазар или че нашите митрополити не се разкарват в готини джипки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си