.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на Anonys

За или Против мъжкото обезкосмяване

Повечето от приятелите ми вече са се обезкосмили навсякъде, а някои само крака, подмишници etc.. Та въпросът ми е основно към женската част, дали обичате мъже, които са с косми навсякъде, дали обичате "Голи охльови"- т.е. да са епилирани навсякъде или мъже, които си епилират някои части от тялото. Та кой вид предпочитате, привличат ви и не бихте се срамували да вървите по пътя с тях. (Аз съм избрал какво да направя, но ще кажа след като чуя малко отговори)

Има места, на които трябва - като подмишници например.
    Но има места, на които ми е чак смешно като видя обезкосмен мъж - например ръце и крака.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Но има места, на които ми е чак смешно като видя обезкосмен мъж - например ръце и крака.
    Първата жена се изказа, чакам и други мнения

Аз пък предпочитам да си обезкосмяват краката,корема,подмишницит е!

Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Аз пък предпочитам да си обезкосмяват краката,корема,подмишницит е!
    Не мислиш ли, че космите на корема предават повече сексапил ?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мишници - гладки...около члена - гладко или с машинка минато...краката ги преживявам и те да са минати с машинката, ама да не е гладичко като след кола маска; гърди и гръб - ако е тежко положението и се налага, да
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Според мен трябва да се обезкосмяват, по принцип е по хигиенично. Подмишниците според мен са задължителни, все пак лятото жега, пот не е много приятно да видиш едно руно подмишниците.Около интимните части също е желателно поради същата причина пак заради хигиената.За другите части от тялото всеки сам избира, но за мен гърдите и коремчето също трябва да се обезкосмяват.

А аз си мислех, че лентичката косми по корема, спускаща се надолу я смятате за по-сексапилна

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Интимните части и мишниците-ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
    Гърба,корема и гърдите-само ако е тежко положението.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Такива, дет се бръснат по тялото са ми супер противни, щото е гейско. За лятото е хубаво с кола маска, ама да са като кифли... И аз имам известна нужда на краката, но не правя нищо, квото искат мнение да имат другите. Пък са ми много...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    А аз си мислех, че лентичката косми по корема, спускаща се надолу я смятате за по-сексапилна
    Аз да..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Харесва ми да има малко косми по гърдите и корема, нормално количество по краката и ръцете. Прекалено много косми не ми харесват, но и без хич също е гадно. На другите места, ако се налага обезкосмяване - да го прави.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Такива, дет се бръснат по тялото са ми супер противни, щото е гейско. За лятото е хубаво с кола маска, ама да са като кифли... И аз имам известна нужда на краката, но не правя нищо, квото искат мнение да имат другите. Пък са ми много...
    Смятам, че гейското е да си бръснеш крака, ръце, гърди и корем или пък с кола маска. Моите косми са малко, но ти за мис свят ли ще се явяваш Бяхме на море за 2 дни с един приятел и той си епилирал краката и ръцете и като го погледнах, без да му гледам мускулите сякаш някое момиче стои до мен..

Banned Мега фен
    1во има 1000 такива теми.. 2ро - зависи,но определено не обичам мъже/момчета с по-гладки крака от моите ! т.е. на някой места.. и все пак ако е с косми не ми пречи де..и не,не ме е срам да вървя с момче с косми..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не харесвам голите охлюви Подмишниците и интимната област - окей,но крака,ръце,тяло ... Айде ако окосмяването е гъсто и прекалено много може да се мине с машинката,но да е с по-гладки крака/ръце от моите - неее!А лентичката на корема и аз я смятам за готина
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

На мен ми е смешно мъже с крака по- гладки от моите. А да не говорим колко е смешно когато започнат да изникват, ако са бръснати. Познавам момчета, които са си махали космите по краката и сега са като на горила. Или пък гладки крака и космати ръце. Няма да коментирам повече.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Съгласна.
    ...

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Аз съм за мъжкото обезкосмяване на мишници,интимни части и крака за мен е секси

Повече от фен
    Против!!

Стига педалски истории ..
    момиче

Абе... едно хубаво, стегнато и оформено мъжко тяло нямам нищо против и да има косми стига да не е цяла гора, но задължително гърдите и долу траа да е обръснат.. в този случай де (особено долу - понеже мен лично ми е гнусно добре, че поне не ми се е случвало с космати отдолу ) ааа отпуснатите ... не знам, обикновено нямат косми като се замисля по гърдите а-у Но: долу и гърдите - задължително да се чистят!
    Последно редактирано от msdattt : 05-01-2012 на 19:42

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не обичам обезкосмени крака и ръце за мъж - смешно и гадно ми е. Да го докосна там и да е гладък като бебе. Обаче всички други части, по които му поникнат държа да са гладички. Бях забравила за корем и гръб - задължително и там. Отвратително е.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    мишници - гладки...около члена - гладко или с машинка минато...краката ги преживявам и те да са минати с машинката, ама да не е гладичко като след кола маска; гърди и гръб - ако е тежко положението и се налага, да
    Същото.
    Линийката под пъпа е е ок, дам.
    Последно редактирано от paradosou : 05-02-2012 на 10:40

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен е ок ако са определени части от тялото, които са си задължителни.
    Останалите - само ако космите са прекалено много, иначе ми е неестествено.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ

ее и аз казвам същото-иначе ако е орангутан нека се обезкосмява че да не хване въшки :Д (ама за мен не ми е зор толкова едните косми а личната хигиена! )

Повече от фен Аватара на vassy
    омг, к`ъф е тоя образ на идеален мъж, който има повече косми от вас?! Подкрепям единствено мишници и интимна зона при това не задължително...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си