- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или Против мъжкото обезкосмяване
Повечето от приятелите ми вече са се обезкосмили навсякъде, а някои само крака, подмишници etc.. Та въпросът ми е основно към женската част, дали обичате мъже, които са с косми навсякъде, дали обичате "Голи охльови"- т.е. да са епилирани навсякъде или мъже, които си епилират някои части от тялото. Та кой вид предпочитате, привличат ви и не бихте се срамували да вървите по пътя с тях. (Аз съм избрал какво да направя, но ще кажа след като чуя малко отговори)
Има места, на които трябва - като подмишници например.
Но има места, на които ми е чак смешно като видя обезкосмен мъж - например ръце и крака.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз пък предпочитам да си обезкосмяват краката,корема,подмишницит е!![]()
мишници - гладки...около члена - гладко или с машинка минато...краката ги преживявам и те да са минати с машинката, ама да не е гладичко като след кола маска; гърди и гръб - ако е тежко положението и се налага, да
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Според мен трябва да се обезкосмяват, по принцип е по хигиенично. Подмишниците според мен са задължителни, все пак лятото жега, пот не е много приятно да видиш едно руно подмишниците.Около интимните части също е желателно поради същата причина пак заради хигиената.За другите части от тялото всеки сам избира, но за мен гърдите и коремчето също трябва да се обезкосмяват.
А аз си мислех, че лентичката косми по корема, спускаща се надолу я смятате за по-сексапилна![]()
Такива, дет се бръснат по тялото са ми супер противни, щото е гейско. За лятото е хубаво с кола маска, ама да са като кифли... И аз имам известна нужда на краката, но не правя нищо, квото искат мнение да имат другите. Пък са ми много...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Харесва ми да има малко косми по гърдите и корема, нормално количество по краката и ръцете. Прекалено много косми не ми харесват, но и без хич също е гадно. На другите места, ако се налага обезкосмяване - да го прави.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Смятам, че гейското е да си бръснеш крака, ръце, гърди и корем или пък с кола маска. Моите косми са малко, но ти за мис свят ли ще се явявашБяхме на море за 2 дни с един приятел и той си епилирал краката и ръцете и като го погледнах, без да му гледам мускулите сякаш някое момиче стои до мен..
1во има 1000 такива теми.. 2ро - зависи,но определено не обичам мъже/момчета с по-гладки крака от моите ! т.е. на някой места.. и все пак ако е с косми не ми пречи де..и не,не ме е срам да вървя с момче с косми..
Не харесвам голите охлювиПодмишниците и интимната област - окей,но крака,ръце,тяло ...
Айде ако окосмяването е гъсто и прекалено много може да се мине с машинката,но да е с по-гладки крака/ръце от моите - неее!А лентичката на корема и аз я смятам за готина
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На мен ми е смешно мъже с крака по- гладки от моите. А да не говорим колко е смешно когато започнат да изникват, ако са бръснати. Познавам момчета, които са си махали космите по краката и сега са като на горила. Или пък гладки крака и космати ръце. Няма да коментирам повече.![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Против!!
Стига педалски истории ..
момиче
Абе... едно хубаво, стегнато и оформено мъжко тяло нямам нищо против и да има косми стига да не е цяла гора, но задължително гърдите и долу траа да е обръснат.. в този случай де(особено долу - понеже мен лично ми е гнусно
добре, че поне не ми се е случвало с космати отдолу
) ааа отпуснатите ... не знам, обикновено нямат косми като се замисля по гърдите а-у
Но: долу и гърдите - задължително да се чистят!
![]()
Последно редактирано от msdattt : 05-01-2012 на 19:42
Не обичам обезкосмени крака и ръце за мъж - смешно и гадно ми е. Да го докосна там и да е гладък като бебе. Обаче всички други части, по които му поникнат държа да са гладички. Бях забравила за корем и гръб - задължително и там. Отвратително е.
За мен е ок ако са определени части от тялото, които са си задължителни.
Останалите - само ако космите са прекалено много, иначе ми е неестествено.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
омг, к`ъф е тоя образ на идеален мъж, който има повече косми от вас?! Подкрепям единствено мишници и интимна зона при това не задължително...
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.