.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Talking Искам дълга коса, но цъвти.

Здрастиии,
    Под 15 години съм и искам да имам дълга коса за кратко време (сега ми малко под раменете). През 2-3 дни се изправям с преса и краищата са ми започнали да цъфтят. Имам и косопад. Иначе косата ми не е много гъста (нормална е), мека е и е блестяща. Използвам различни шампоани и балсами. До сега не съм използвала маска, но днес си взех червена на miosotis. Тя е с костен мозък и плацента и ми казаха че била подходяща за моята коса и т.н. Утре ще я изпробвам, но се съмнявам да помогне с цъфтежите и косопада . Бихте ли ми препоръчали някакви други продукти, домашни маски или каквото използвате..

П.С. четох много по форумите и навсякъде се споменава за маската с тривитаминол, някакви мнения за нея??

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цъфтежите ще се махнат само с ножица!

Първото нещо, щом косата ти не може да го понесе, спираш да се изправяш!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хах изправяш се па после се чудиш защо имаш косопад и цъфтеж?
    за растеж мога да ти кажа хининовата вода на милва

Banned Мега фен
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-3 прочети няколко страници и мисля,че ще ти помогне.. но накратко за цъфтеж - масло от пшеничен зародиш (като маска или след баня) + кристали след баня,но ако слагаш едното не слагаш другото.. спираш изправянето http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%BE-%29 ето тук има много прически без преса.. почваш да правиш маски -домашни и си ползваш тази на миосотис,но не много често с маските ! най-много 2 пъти в седмицата (можеш да редуваш домашна-купена,домашна-купена) купи си професионален шампоан,но преди да направиш това всичко,което ти казах отиди да ти премахнат нацъфтелите краища ! успех

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Това че искаш да си пуснеш косата дълга, не означава, че трябва да спреш да се подстригваш. Спри с пресата, от нея косата ти цъфти повече. Недей слага много продукти на косата, тъй като това са химии и като прекалиш, нищо добро няма да излезе.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Първо, единствения начин да махнеш цъфтежа е като го отрежеш.
    Второ, спри с пресите и сешоарите, защото много горят косата, а твоята очевидно не ги понася.
    Трето, има домашни маски, които биха могли да забавят цъфтежа, а и да укрепят косата ти.
    Четвърто, дългата коса е до известна степен и ген.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Направи си услуга и спри с изправянето, защото очевидно след още 1-2 годинки няма да е останало и какво да изправяш.
    Второ подстрижи се възможно най - скоро (цъфтежите) и вместо да мислиш за дълга коса, започни първо със спирането на косопадът, който съвсем не е за пренебрегване.

Рене Фюртерер имаха хубави продукти за косопад. Фито - също. Разгледай ги.

съвет....

За една година и 3 месеца пуснах коса от червената горна линия до долната където е обозначено.....
    АСко желаеш пиши ще ти споделя как успях, но според мен е и до ген.

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Сподели, да

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^^ Споделииии

Banned Мега фен
    ^ и аз да се наредя на опашката

Мега фен Аватара на Hilary_
    Разстежът на косата е заложен в гена ни. Ако косата расте бързо по принцип и по някакви причини е забавен растежа й, може да се стимулира вътрешно и външно, но ако това го няма заложено каквото и да си изсипвате по главата файда няма да има!

купи си шампоана на Milva с хинин .. моита коса за 2 месеца порасна 3 пръста някъде, става и по-гъста

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ e напълно нормално е за толкова време БЕЗ подстригване да порастне толкова...

Banned Мега фен
    ^ и аз това щях да кажа.. да не говорим,че тоя шампоан не е един от най-добрите,които съм срещала даже изобщо не е добър,но няма значение..

За растеж - хининова вода/маслото на икаров (стимулант за коса,около 6 лева)/тривитаминол/шампоан с хинин.
    Използвай кристали за цъфтежа, ще го намали поне. Не е лошо и балсам също.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Тия българските шампоани нз какво им правят. Реално и да има същите съставки, като във вносните, пак изсушават повече. Явно пестят здраво от всичко и слагат само пенителите и ароматите.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си