.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Обожаваме тен, но по - важно е да имаме хубава кожа и да не я състаряваме....

Прочетох интересна статия, в която пише, че солариумът има последействие, че сега може да ни е хубаво и да сме черни, но след години кожата ни все по - трудно ще се възстановява и еластичността и се губи, поради което той се препоръчва само като подготовка преди море или слънце, а не като постоянен източник на тен.

Направи ми впечатление, че тенът от солариум е много особено нещо - не е тъмно кафяв, а стои изкуствен, за разлика от слънчевият тен. Този от солариума стои тъмен на вечерна светлина, но на дневна бледнее и сякаш си друг човек. Не стои черно а оранжево, дори синкаво - сиво...

Бях се зарибила тотално по него, но се замислих... на кой му пука дали съм светла или тъмна? На кого? Няма да стана по - красива от един цвят...... Ами ако живеех в черно бял филм всички ли щяхме да сме грозни по default?

Супер фен Аватара на Anonys
    Правилно. Пък и от този солариум може да получим рак на кожата.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Солариума е гадна работа
    Бях станала цялата на петна от него

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Солариума, че е пълна отврат това е ясно, но кожата трябва да се пази и от слънчевата светлина, която е колкото полезна толкова и вредна. Затова е хубаво да се използват слънцезащитни продукти. Не случайно жените от Юга в Щатите, преди Гражданската война, са излизали винаги с чадърче, което да им пази лицата от слънцето и дантелени ръкавици, защото слънцето състарява кожата и ефекта, който всички му приписват срещу пъпки е само временен и напълно илюзорен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Радвам се, че тук има момичета, които мислят като мен. Аз обожавам тен, много искам да го поддържам целогодишно, но про мисълта, че след някоя друга година ще застарея и ще искам повече да си върна хубавата кожа, защото на съсухреното и сбръчкано лице просто вече този тен няма да седи добре. Познавам две жени на по 35г. ходят на солариум от 20-годишни и кожата им чак се е отделила и стои като на препечено пиле. Ужасно е!!!

...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Аз съм бяла като сиренце и не мога да хвана никакъв тен...дори и да стане с много часове пържене след 2-3 сеедмици е изчезнал и няма никакъв смисъл. А много ми се ще да съм по-тъмна, понеже съм руса и мисля, че е добра комбинация. Но..шанс!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Много хубава тема. Аз по рожедние съм по мургавка и на морето още първия ден хващам тен,а се мажа с слънцезащитни продукти. Иначе обожавам шоколадовия тен. <3
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Много малко пъти съм ходила на солариум и то заради мързел. Иначе - за поддържане на тен и за подготовка за лятото ако се ползва, не е проблем. Просто не трябва да се прекалява, както и с всичко останало. Иначе аз хващам супер бързо тен, достатъчен ми е един ден на хубаво слънце, ама съм максималистка и се пържа до последно...лятото имам чувстството, че само това правя.. Може да съм на разходка или където и да е - аз просто търся място, на което да застана, за да ме пече. ;д Ето и сега отивам на балкона хаха.

Два пъти отидох и се отказах. Имах чувството, че съм в печка. Предпочитам да си изчакам лятото и да е естествен тена. Попринцип тена ми е тъмен, но само лицето ми е светло и искам да ги изравня. Добре че бързо хващам тен.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Незнам за вас, аз и без тва не съм сирене- за 1 седмица ставам като негър ...
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз съм светличка но си хващам тен е не някакъв мнооо черен но си хващам
    на балкона си правя от време на време :д на море когато ходя също се печа но на солариум не съм ходила и не смятам предпочитам да си набавя витамин Д на плажа или на село/планина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си