.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Английска диета..

Искам да попитам дали някой е спазвал тази диета и какви резултати е постигнал, ако я е спазвал

Диетата е с продължителност 20 дни. Важно е да следвате последователността и да изключите от менюто си захарта, солта и алкохола.

Последователност: 2 "гладни" дни - 2 белтъчни дни - 2 зеленчукови дни - 2 "гладни" дни и т.н.

След изпълнението на диетата може да преминете към нормален режим на хранене, но в продължение на 10 дни се стремете да консумирате по 250г извара за задържане на резултата.

ГЛАДЕН ДЕН

1л прясно мляко
    1 домат (или 1 чаша доматен сок“
    150г черен хляб

БЕЛТЪЧЕН ДЕН

Закуска: 1 чаша кафе, 1 филия черен хляб, 1/2 лъжица краве масло, 1/2 лъжица мед
    Обяд: 1 чаша месен бульон, 50г варено месо, 2 с.л. грах, 1 филия черен хляб
    Следобедна закуска: 1 чаша прясно мляко
    Вечеря: 1 чаша кисело мляко, 50г шунка (или 2 сварени яйца)

ЗЕЛЕНЧУКОВ ДЕН

Закуска: 2 ябълки или 1 портокал
    Обяд: 1 чаша зеленчуков бульон, 200г задушени зеленчуци, 1 филия черен хляб
    Следобедна закуска: 1 чаша кисело мляко
    Вечеря: 150г зелена салата, 1 чаша зелен чай

ето това представлява диета

Banned Мега фен
    мен ми звучи като гладуване,но аз като цяло съм си против диетите де.. и все пак ще ти препоръчам някоя по-дълга диета и по как да кажа.. нормална,защото за мен това си е гладуване..още повече,че мн килограми за кратко време не е хубаво да се свалят.. това е моето мнение,но все пак да се включат и по-компетентните по въпроса

аз не искам да я спазвам аз си свалих наскоро 8-9кг повече не ми трябва да свалям, но ми е интересно какъв резултат може да се постигне с тази диета, а и на мен ми се струва,че е голям глад

Banned Мега фен
    предполагам сваляне на вода само.. и то резки килограми + целулит.. друг ефект едва ли ще има.. от 20 дневна диета и то такава не знам какво друго може да се очаква... естествено не съм много запозната,но все пак...

Супер фен Аватара на lqlq89
    +1
    Точно така
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си