.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 151
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Furious - тва е по мое желание и идея. Ошашавиха се хората около мен, ама няма значение.
    Отива ти - напомняш ми на Пиер Луиджи Колина.Сигурно си изненадал доста хората , хахха

Голям фен Аватара на N1ksun
    Chacho^ Нали още малко ще кажеш че и мортал комбат ще спечели(ако не го е направил вече ;x ) xD .
    Последно редактирано от N1ksun : 05-03-2012 на 12:41
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не. В някои аспекти мога да го приема, но като цяло самоувереността е секси. И не става дума за арогантност. Става дума, за момче, което знае какво може и какво иска, човек който е наясно с предимствата и недостатъците си. А не като му направиш комплимент да отрича и да те гледа едва ли не с подмокрени очи.
    ............
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И не си падаш бияч, ма по принцип сгъваш 13 културисти и 2ма моторяги на хармоника, докато готвиш пица с аншоа и четеш булевардни романи.
    Нищо подобно.Попринцип в повечето случаи съм едно доста миролюбиво човече.

Едит: Еййй ало...вие нещо започнахте да ме взимате за мезе
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Не съм момиче, но съм "срамежливо" момче!
    до около 16 бях страшно срамежлив - зачервени бузки, трагични разговори с момиченцата съчетано с очила... можете да си представите!
    Днес смятам това че съм "срамежлив" (в границите) е част от чара ми Направило ми е впечатление че повечето курви (леко мислещи момичета) не ни харесват за което се радвам!

Мега фен Аватара на Chacho
    Именно затова ме съмнява, че ще препотиш някоя от срам след това, което очакваш от нейна страна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Именно затова ме съмнява, че ще препотиш някоя от срам след това, което очакваш от нейна страна.
    Това към мен ли беше? Ако да, защото не ме познаваш. Чакането е за да видя и поне малко от малко опозная характера и държанието и и да се напасна на него.Не искам да убиждам никоя едва ли не с присъствието ми или да ме чувства като някои загорял досадник.Ако вече ми покаже че е по отворена и не я притеснява присъствието ми не оставам длъжен особено към реплики отправени директно към мен и отвръщам подобаващо.При нужда мога и да съм доста брутален, а пък мога и да не съм
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Моята мисъл е, че момичетата се засрамват истински тогава, когато сам инициираш мръснишкото, а не чакаш да ти подадат зелена светлина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чачо е прав. Ще те чакам аз теб Някойтам, да се разбудиш и отпуснеш, като преди това си се червил и гледал дупките в асфалта. Не мерси.

П.П.

И не си падаш бияч, ма по принцип сгъваш 13 културисти и 2ма моторяги на хармоника, докато готвиш пица с аншоа и четеш булевардни романи.
    Това беше сарказъм от страна на Чачо. Не знам защо не го забеляза, Някойтам.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-03-2012 на 13:47

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Отива ти - напомняш ми на Пиер Луиджи Колина.Сигурно си изненадал доста хората , хахха
    На мен ми прилича на Моби . Казвайки му ,че прилича на Колина може да го обиди .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дриймърке - нема си режеш косата!

А Колина е машина, кефех му се много като бях по малък Инак благодарско

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на cyclops
    Не харесвам.. най-малкото - срамежливото момче няма да остави впечатление у мен. Няма да ми трепне, а може и да не го забележа, освен ако наистина не ме зариби с нещо, за да си отделя от времето да го опозная.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Тряяя си кат съб зиро , да им вледениш сърцата, това се опитва да каже chacho .
    [Финиш хър]
    ================ Фейталити ================
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Дриймърке - нема си режеш косата!
    В най-скоро време ще я обръсна, няма да я режа.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    В най-скоро време ще я обръсна, няма да я режа.
    Видя, че си обръснах брадата и почна да завиждаш май...

Супер фен Аватара на Irti
    Забавното е, че тези, които се смятат за душата на компанията са пълни кретени. Ръсят глупости в опит да бъдат оригинални и да докарат на някого усмивка. И разбира се, че никое момче от първата среща няма да ви подхвърля да го гепите за кура. Освен, ако просто не е крайно циничен. И е нормално, ако е малко скован първия час. Говоря за малко.

Някой да те накара да те хване срам от него? Еми то, ако те хване срам от думи/действия.. те кой е срамежливия.

Да ви еба в отраканите.

Град
    София, България
    Видя, че си обръснах брадата и почна да завиждаш май...
    Точно! Завидях и на Валдес и обръснатата му глава...

Моята мисъл е, че момичетата се засрамват истински тогава, когато сам инициираш мръснишкото, а не чакаш да ти подадат зелена светлина.
    Ами то винаги можеш и да им приложиш елемента на изненадата след като си разбрал вече че няма да се обидят.На някои не би им харесало едно поведение или човек, на други друго и така

Чачо е прав. Ще те чакам аз теб Някойтам, да се разбудиш и отпуснеш, като преди това си се червил и гледал дупките в асфалта. Не мерси.

П.П.

Това беше сарказъм от страна на Чачо. Не знам защо не го забеляза, Някойтам.
    Ааама то трябва и малко труд понякога и от ваша страна де.Както казах откъде да знам първоначално няма ли да ти е неприятно да те докосвам,симпатичен ли съм ти,имаш ли си гадже,доколко и до какви граници държиш на майтап,дали не си надута кифла дето се мисли за по висша от останалите и така.Все пак и мъжете не четем мисли.А мен ми пука как ще бъда възприет. Грешно или не е така.

А относно сарказма на Чачо. Какво те накара да си помислиш че не съм го забелязал?

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Тряяя си кат съб зиро , да им вледениш сърцата, това се опитва да каже chacho .
    [Финиш хър]
    ================ Фейталити ================
    По скоро целта на занятието не е ли да им ги разтопиш? Търси някой огнен герой.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ааама то трябва и малко труд понякога и от ваша страна де.Както казах откъде да знам първоначално няма ли да ти е неприятно да те докосвам,симпатичен ли съм ти,имаш ли си гадже,доколко и до какви граници държиш на майтап,дали не си надута кифла дето се мисли за по висша от останалите и така.Все пак и мъжете не четем мисли.А мен ми пука как ще бъда възприет. Грешно или не е така.
    Много лесно. Ако и бръкнеш в гащите и се дръпне, значи нема да стане работата. Тръгнеш ли обаче да преценяваш по държанието и да анализираш ситуацията с неопределени интеграли и степенни редове, най-много да й пресушиш реката.

Град
    София, България
    Нищо подобно.Попринцип в повечето случаи съм едно доста миролюбиво човече.
    А относно сарказма на Чачо. Какво те накара да си помислиш че не съм го забелязал?
    Мда. Викаш че си го забелязал.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Забавното е, че тези, които се смятат за душата на компанията са пълни кретени. Ръсят глупости в опит да бъдат оригинални и да докарат на някого усмивка. И разбира се, че никое момче от първата среща няма да ви подхвърля да го гепите за кура. Освен, ако просто не е крайно циничен. И е нормално, ако е малко скован първия час. Говоря за малко.

Някой да те накара да те хване срам от него? Еми то, ако те хване срам от думи/действия.. те кой е срамежливия.

Да ви еба в отраканите.
    Коментар на място
    До автора - главата горе, самочувствието на разумно ниво и печелиш.

Мда. Викаш че си го забелязал.
    Едит: Еййй ало...вие нещо започнахте да ме взимате за мезе
    А ти забелязали това? Беше отправено към двама.

Да не говорим че и в другото изречение,което изтрих има част сериозност написана по малко по-малко сериозен начин.

Град
    София, България
    Трънкиии.
    000000

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да, самата аз съм много срамежлива, но съм и цапната в устата колкото искаш. Не ми харесва все аз да предразполагам към разговор, защото излиза, че едва ли не съм свикнала да водя и да доминирам, което не е така.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

DisappointedDreamer къде си намери трънки? В обувката ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си