- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
Chacho^ Нали още малко ще кажеш че и мортал комбат ще спечели(ако не го е направил вече ;x ) xD .
Последно редактирано от N1ksun : 05-03-2012 на 12:41
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Не съм момиче, но съм "срамежливо" момче!
до около 16 бях страшно срамежлив - зачервени бузки, трагични разговори с момиченцата съчетано с очила... можете да си представите!
Днес смятам това че съм "срамежлив" (в границите) е част от чара миНаправило ми е впечатление че повечето курви (леко мислещи момичета) не ни харесват за което се радвам!
![]()
Именно затова ме съмнява, че ще препотиш някоя от срам след това, което очакваш от нейна страна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това към мен ли беше? Ако да, защото не ме познаваш.Чакането е за да видя и поне малко от малко опозная характера и държанието и и да се напасна на него.Не искам да убиждам никоя едва ли не с присъствието ми или да ме чувства като някои загорял досадник.Ако вече ми покаже че е по отворена и не я притеснява присъствието ми не оставам длъжен особено към реплики отправени директно към мен и отвръщам подобаващо.При нужда мога и да съм доста брутален, а пък мога и да не съм
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Моята мисъл е, че момичетата се засрамват истински тогава, когато сам инициираш мръснишкото, а не чакаш да ти подадат зелена светлина.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-03-2012 на 13:47
Дриймърке - нема си режеш косата!
А Колина е машина, кефех му се много като бях по малъкИнак благодарско
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не харесвам.. най-малкото - срамежливото момче няма да остави впечатление у мен. Няма да ми трепне, а може и да не го забележа, освен ако наистина не ме зариби с нещо, за да си отделя от времето да го опозная.
Тряяя си кат съб зиро , да им вледениш сърцата, това се опитва да каже chacho .
[Финиш хър]
================ Фейталити ================
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Забавното е, че тези, които се смятат за душата на компанията са пълни кретени. Ръсят глупости в опит да бъдат оригинални и да докарат на някого усмивка. И разбира се, че никое момче от първата среща няма да ви подхвърля да го гепите за кура. Освен, ако просто не е крайно циничен. И е нормално, ако е малко скован първия час. Говоря за малко.
Някой да те накара да те хване срам от него? Еми то, ако те хване срам от думи/действия.. те кой е срамежливия.
Да ви еба в отраканите.
Ами то винаги можеш и да им приложиш елемента на изненадата след като си разбрал вече че няма да се обидят.На някои не би им харесало едно поведение или човек, на други друго и така
Ааама то трябва и малко труд понякога и от ваша страна де.Както казах откъде да знам първоначално няма ли да ти е неприятно да те докосвам,симпатичен ли съм ти,имаш ли си гадже,доколко и до какви граници държиш на майтап,дали не си надута кифла дето се мисли за по висша от останалите и така.Все пак и мъжете не четем мисли.А мен ми пука как ще бъда възприет. Грешно или не е така.
А относно сарказма на Чачо. Какво те накара да си помислиш че не съм го забелязал?
По скоро целта на занятието не е ли да им ги разтопиш? Търси някой огнен герой.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да, самата аз съм много срамежлива, но съм и цапната в устата колкото искаш.Не ми харесва все аз да предразполагам към разговор, защото излиза, че едва ли не съм свикнала да водя и да доминирам, което не е така.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
DisappointedDreamer къде си намери трънки? В обувката ли?![]()