- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
Вени... ако се напъна.. ще измисля история в която Ники е добрия геройВъпрос на гледна точка...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мааа що , сега лошия ли съм ?![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Никсъне - самия Сатана си![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Добре , ето сега да видиме сатата или богинята е по-стара ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Не ми харесват срамежливите момчета, защото според мен момчето трябва да направи първата стъпка. И като е срамежлив как да се получат нещата? Но и зависи от това доколко е срамежлив, защото има и такива, които се отпускат с времето. Но познавам едно момче, който е много красив и добричък, но е прееееееекалено срамежлив. Излизали сме в компания и той на ден НАЙ-МНОГО да каже едно две изречения. Даже го е срам да прегърне момиче, а е такъв сладур...![]()
Зависи...
Стига да е в границите на допустимото,може да се преглътне,дори на моменти изглежда чаровно. ^_^
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Блажени да са вярващите.И пак пропускаш елемента на изненадата от така наречените скрити лимонки,но както и да е.А ако се направиш на много отворен пред някоя,която не харесва такива неща...най много да погледне човека срещу себе си със съжалителен поглед и да си каже: "Ебаси и идиота". Всъщност много мачовци,на които съм гледал свалките в дадени моменти са ми изглеждали леко жалки.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тъпото е, че разсъждаваш като жена. Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става. С други думи, ако си си отворен, действай отворено. Ако попаднеш на такава, която не харесва подобно действие, значи не е за теб.
Не вярвам на изненадите на скрити лимонки. Понякога тихите води са си просто... тихи.
Аз като по-малък бях много срамежлив .
Сега също съм , но по-малко .
Особено към момичета, които харесвам .
Иначе ми към приятелки или и към непознати - не съм .
Срамът е лошо нещо!
Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки", а не просто тихи. Твърде примиренчески го караш и твърде граници ми се струва си поставяш като жена.Едва ли не би правила всичко,което реши доминиращият мъжки.Е,смятам че това е само привидно обаче...все пак не можеш всичко да си кажеш тук.Четат и много мъже.Не виждам защо трябва да се правя на такъв какъвто не съм само за да се докажа на някоя като доминантният мъжкар.Е, има риск да ме приемат просто като приятелчето,но какво да се прави такъв съм си.Интересува ме мнението на отсрещният човек,до голяма степен ми пука от мнението на хората и гледам да не се набутвам,да не предизвиквам негативни реакции и т.н.Както казах първо държа на видя как реагира момичето на дадени ситуации и до колко носи на майтап.Харесвам тези,които могат да носят яко на майтап,но и могат да са адски сериозни когато това е нужно и...една мацка ми е винаги по интересна,когато тя е проявила интерес към мен и виждам че все пак нещо е забелязала в мен без да е нужно кой знае колко да се пъна да се правя на големият мъжкар дето ги сваля наред и скача от мацка на мацка докато...тя не се впише в границите, в които той действа.Може и да е грешна тактика,но това съм аз, а не някакъв измислен образ,без значение дали в даденият момент ще изглеждам като супер срамежливото момченце дето се притеснява да докосне някоя по рамото или супер отраканият батка,които би изпраскал някоя на сред дансинга в някое заведение.Всичко това съм аз и не виждам защо трябва да се променям за да може някоя да си каже че съм големият мъжкар.Да някоя се изчервявах от най-малкият комплимент и се сдухвах когато някоя мацка леко ме понахрани.Е, вече нещата не стоят така.До голяма степен съм променен.Не защото съм се насилвал, а защото животът ме е накарал да го поискам.
Ще ти дам даже един смешен пример,който на момичетата може да не е бил толкова смешен.
Бяхме в едно заведение, аз,брат ми братовчедите,втората ми братовчедка и гаджето и.Засякох се там и с две съученички.И някакви двама се напили като прасета едвам стоят прави.Ама като започнали да се натръскват на съученичките ми, а те се дърпат ли дърпат та чак на нашата маса дойдоха.В един момент се принудиха да си танцуват двете за да се махнат тия.По едно време единият идва и почва да дърпа братовчед ми и братовчедка ми пред очите на гаджето и.Тя разбира се се дърпа,но той продължава да досажда.Замалко да си изяде боя от братовчед ми задето го дърпаше,от гаджето на братовчедка ми или и от двамата.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-04-2012 на 07:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Blab, я пак, че не съм сигурна, че загрях
Niakoitam, прекалено отвлечено ми се струва написаното. И не по темата. Няма да коментирам повече.
Ами добре![]()
Принципно , да. Сладури са големи, когато се зачервят, но нека да не превишава границите на нормалното, че в повечето случаи, момичетата чакаме момчетата да направят първата крачка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Харесвам -даСтранно звучи,въпреки че едва ли бих имала връзка с такова. Симпатични са ми по един странен , забил начин
Но въпреки това, ясно стана ,че 99% от момичетата предпочитат по-напористите мъже, не говорим за мачовци, те са категорията ми recycle bin.
Както се казва ,искам мъжа до мен да лъха на секс![]()
maDamn
Е 90% от написаното няма общо с темата , иначе коя зодия си?
В интернет пространсвото ,когато всичко е анонимно и всички се държат и пишат по-друг начин, без да се притесняват и винаги се правят на по-,,мощни,,
И аз съм се правил на всякакъв ,но това не означава нищо
Никога не трябва да определяш човека по това какво пише в чата или сайтовете! Дори да си го опознал в нета - не можеш да предполагаш какъв е в истинския живот на 100%.
Права си ДО НЯКЪДЕ, но ми лъха и малко на безхарактерност от страна на жената.
Просто любим цитат: "Всъщност, на този свят наистина има два вида хора: едни, които са убедени, че този свят има два вида хора, и други, които са достатъчно умни, за да не смятат така."Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, никакъв шанс да му обърна внимание. Харесвам самоуверени мъже. Не нахални, не нагли, не прекалено нахакани - самоуверени.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Срамежливи в някакви граници-да. Но попринцип обичам момчето да поема инициативите, независимо дали имаме връзка или не.