.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    аааа, да! Щом съм планета съм и на милиарди годинки. Кой ще спори, а?!
    ((( , аз пък съм светец и ще те надживея макар и в друго измерение :P
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    ((( , аз пък съм светец и ще те надживея макар и в друго измерение :P
    Аз съм вечна-божество!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вени... ако се напъна.. ще измисля история в която Ники е добрия герой Въпрос на гледна точка...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Вени... ако се напъна.. ще измисля история в която Ники е добрия герой Въпрос на гледна точка...
    и на лигня...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мааа що , сега лошия ли съм ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Никсъне - самия Сатана си

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град

Добре , ето сега да видиме сатата или богинята е по-стара ?

Не ми харесват срамежливите момчета, защото според мен момчето трябва да направи първата стъпка. И като е срамежлив как да се получат нещата? Но и зависи от това доколко е срамежлив, защото има и такива, които се отпускат с времето. Но познавам едно момче, който е много красив и добричък, но е прееееееекалено срамежлив. Излизали сме в компания и той на ден НАЙ-МНОГО да каже едно две изречения. Даже го е срам да прегърне момиче, а е такъв сладур...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от addi70 Виж мнението
    Но познавам едно момче, който е много красив и добричък, но е прееееееекалено срамежлив. Излизали сме в компания и той на ден НАЙ-МНОГО да каже едно две изречения. Даже го е срам да прегърне момиче, а е такъв сладур...
    абсолютно същото е при мен! :Д познавам един - тоолкова е сладък и мил, ама адски срамежлив, като се запознахме гледаше надолу само и някво се изчерви! :Д но предпочитам срамежливите, пред някви нахъсани а-у аз съм велик ултраси и адидас гъзари (:

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    но предпочитам срамежливите, пред някви нахъсани а-у аз съм велик ултраси и адидас гъзари (:
    Тъкмо мислех да ти пиша.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Зависи...
    Стига да е в границите на допустимото,може да се преглътне,дори на моменти изглежда чаровно. ^_^
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Баш пък ярост, пука му на него.
    Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат. И това не зависи от обстоятелствата. Това... момичето да те предразполага ти да я накараш да се чувства неудобно... никакъв шанс.
    Блажени да са вярващите. И пак пропускаш елемента на изненадата от така наречените скрити лимонки,но както и да е.А ако се направиш на много отворен пред някоя,която не харесва такива неща...най много да погледне човека срещу себе си със съжалителен поглед и да си каже: "Ебаси и идиота". Всъщност много мачовци,на които съм гледал свалките в дадени моменти са ми изглеждали леко жалки.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Тъпото е, че разсъждаваш като жена. Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става. С други думи, ако си си отворен, действай отворено. Ако попаднеш на такава, която не харесва подобно действие, значи не е за теб.
    Не вярвам на изненадите на скрити лимонки. Понякога тихите води са си просто... тихи.

Banned Мега фен
    Аз като по-малък бях много срамежлив .
    Сега също съм , но по-малко .
    Особено към момичета, които харесвам .
    Иначе ми към приятелки или и към непознати - не съм .
    Срамът е лошо нещо!

Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки", а не просто тихи. Твърде примиренчески го караш и твърде граници ми се струва си поставяш като жена.Едва ли не би правила всичко,което реши доминиращият мъжки.Е,смятам че това е само привидно обаче...все пак не можеш всичко да си кажеш тук.Четат и много мъже.Не виждам защо трябва да се правя на такъв какъвто не съм само за да се докажа на някоя като доминантният мъжкар.Е, има риск да ме приемат просто като приятелчето,но какво да се прави такъв съм си.Интересува ме мнението на отсрещният човек,до голяма степен ми пука от мнението на хората и гледам да не се набутвам,да не предизвиквам негативни реакции и т.н.Както казах първо държа на видя как реагира момичето на дадени ситуации и до колко носи на майтап.Харесвам тези,които могат да носят яко на майтап,но и могат да са адски сериозни когато това е нужно и...една мацка ми е винаги по интересна,когато тя е проявила интерес към мен и виждам че все пак нещо е забелязала в мен без да е нужно кой знае колко да се пъна да се правя на големият мъжкар дето ги сваля наред и скача от мацка на мацка докато...тя не се впише в границите, в които той действа.Може и да е грешна тактика,но това съм аз, а не някакъв измислен образ,без значение дали в даденият момент ще изглеждам като супер срамежливото момченце дето се притеснява да докосне някоя по рамото или супер отраканият батка,които би изпраскал някоя на сред дансинга в някое заведение.Всичко това съм аз и не виждам защо трябва да се променям за да може някоя да си каже че съм големият мъжкар.Да някоя се изчервявах от най-малкият комплимент и се сдухвах когато някоя мацка леко ме понахрани.Е, вече нещата не стоят така.До голяма степен съм променен.Не защото съм се насилвал, а защото животът ме е накарал да го поискам.

Ще ти дам даже един смешен пример,който на момичетата може да не е бил толкова смешен.
    Бяхме в едно заведение, аз,брат ми братовчедите,втората ми братовчедка и гаджето и.Засякох се там и с две съученички.И някакви двама се напили като прасета едвам стоят прави.Ама като започнали да се натръскват на съученичките ми, а те се дърпат ли дърпат та чак на нашата маса дойдоха.В един момент се принудиха да си танцуват двете за да се махнат тия.По едно време единият идва и почва да дърпа братовчед ми и братовчедка ми пред очите на гаджето и.Тя разбира се се дърпа,но той продължава да досажда.Замалко да си изяде боя от братовчед ми задето го дърпаше,от гаджето на братовчедка ми или и от двамата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-04-2012 на 07:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    Тъпото е, че разсъждаваш като жена. Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става.

anonymous708973
    Guest
    Blab, я пак, че не съм сигурна, че загрях

Niakoitam, прекалено отвлечено ми се струва написаното. И не по темата. Няма да коментирам повече.

Ами добре

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Принципно , да. Сладури са големи, когато се зачервят, но нека да не превишава границите на нормалното, че в повечето случаи, момичетата чакаме момчетата да направят първата крачка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Харесвам -да Странно звучи,въпреки че едва ли бих имала връзка с такова. Симпатични са ми по един странен , забил начин Но въпреки това, ясно стана ,че 99% от момичетата предпочитат по-напористите мъже, не говорим за мачовци, те са категорията ми recycle bin.
    Както се казва ,искам мъжа до мен да лъха на секс
    maDamn

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки", а не просто тихи. Твърде примиренчески го караш и твърде граници ми се струва си поставяш като жена.Едва ли не би правила всичко,което реши доминиращият мъжки.Е,смятам че това е само привидно обаче...все пак не можеш всичко да си кажеш тук.Четат и много мъже.Не виждам защо трябва да се правя на такъв какъвто не съм само за да се докажа на някоя като доминантният мъжкар.Е, има риск да ме приемат просто като приятелчето,но какво да се прави такъв съм си.Интересува ме мнението на отсрещният човек,до голяма степен ми пука от мнението на хората и гледам да не се набутвам,да не предизвиквам негативни реакции и т.н.Както казах първо държа на видя как реагира момичето на дадени ситуации и до колко носи на майтап.Харесвам тези,които могат да носят яко на майтап,но и могат да са адски сериозни когато това е нужно и...една мацка ми е винаги по интересна,когато тя е проявила интерес към мен и виждам че все пак нещо е забелязала в мен без да е нужно кой знае колко да се пъна да се правя на големият мъжкар дето ги сваля наред и скача от мацка на мацка докато...тя не се впише в границите, в които той действа.Може и да е грешна тактика,но това съм аз, а не някакъв измислен образ,без значение дали в даденият момент ще изглеждам като супер срамежливото момченце дето се притеснява да докосне някоя по рамото или супер отраканият батка,които би изпраскал някоя на сред дансинга в някое заведение.Всичко това съм аз и не виждам защо трябва да се променям за да може някоя да си каже че съм големият мъжкар.Да някоя се изчервявах от най-малкият комплимент и се сдухвах когато някоя мацка леко ме понахрани.Е, вече нещата не стоят така.До голяма степен съм променен.Не защото съм се насилвал, а защото животът ме е накарал да го поискам.

Ще ти дам даже един смешен пример,който на момичетата може да не е бил толкова смешен.
    Бяхме в едно заведение, аз,брат ми братовчедите,втората ми братовчедка и гаджето и.Засякох се там и с две съученички.И някакви двама се напили като прасета едвам стоят прави.Ама като започнали да се натръскват на съученичките ми, а те се дърпат ли дърпат та чак на нашата маса дойдоха.В един момент се принудиха да си танцуват двете за да се махнат тия.По едно време единият идва и почва да дърпа братовчед ми и братовчедка ми пред очите на гаджето и.Тя разбира се се дърпа,но той продължава да досажда.Замалко да си изяде боя от братовчед ми задето го дърпаше,от гаджето на братовчедка ми или и от двамата.
    Е 90% от написаното няма общо с темата , иначе коя зодия си?
    В интернет пространсвото ,когато всичко е анонимно и всички се държат и пишат по-друг начин, без да се притесняват и винаги се правят на по-,,мощни,,
    И аз съм се правил на всякакъв ,но това не означава нищо
    Никога не трябва да определяш човека по това какво пише в чата или сайтовете! Дори да си го опознал в нета - не можеш да предполагаш какъв е в истинския живот на 100%.

Мега фен
    Град
    <3
    Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става.
    Права си ДО НЯКЪДЕ, но ми лъха и малко на безхарактерност от страна на жената.

Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат.
    Просто любим цитат: "Всъщност, на този свят наистина има два вида хора: едни, които са убедени, че този свят има два вида хора, и други, които са достатъчно умни, за да не смятат така."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, никакъв шанс да му обърна внимание. Харесвам самоуверени мъже. Не нахални, не нагли, не прекалено нахакани - самоуверени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Срамежливи в някакви граници-да. Но попринцип обичам момчето да поема инициативите, независимо дали имаме връзка или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си