- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
loveca777 Всъщност много от нещата даже и да не са точно по темата произтичат от нея и затова ги пиша.Иначе съм зодия Рак...Юлски.
Знам че интернет пространството е анонимно,но аз никога не съм се правил на такъв какъвто не съм за да изглеждам перфектният пич.Даже тук на моменти съм доста по истински от в реалността.Иначе си има доста неща,които могат да се определят в интернет даже и човека да не се усеща.Други пък не и така.
А този цитат много ми хареса:
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доста по-искренни сме тук ,ако искаме, защото може да си събираме мислите и да се изказваме без притеснения.., но на живо е друго.
В чата може да се определят много нещa свързани с човека - с това съм съгласен , но отново не е като да го опознаеш на живо..
Не можеш да кажеш ,че тук винаги си бил истински ,най-малкото ,защото при някакъв спор или караници - на дали на живо ще си позволиш такова държание както тук . : )
Последно редактирано от loveca777 : 05-04-2012 на 17:12
Свенливостта се оправя, недодялаността - не.
Не съм чела кво сте писали, ама щом видя, че има пост на Някойтам и веднага разбирам що за епична борба се води и защо аджеба страниците са цели 6.
Леко срамежливото момче е супер сладко, но не искам да се черви при всяка дума и всеки комплимент.
Ами то аз и в интернет не си позволявам да псувам потребителите, да им обяснявам как ще ги смачкам ако ги срещна,да раздавам виртуални шамари,не обяснявам какъв сваляч голям съм как "поря мацките кат риби" и т.н. Просто тук малко по малко ме интересува кой какво ще си помисли за мен,как ще възприеме нещо си,ще ме разбере ли правилно,как ще изреагира и т.н. за разлика от реалността.И все пак дори с хората,които си общувам само в интернет и ги чувствам по-близки от другите гледам да съм по тактичен,защото при тях вече повече ми пука.Като цяло ако в реалността ми пукаше малко по-малко щях да съм точно това,което съм тук.Съответно отново не се крия зад интернет.Хубавото на интернет е и че позволява свободно и не предубедено общуване с хора с големи възрастови разлики и много различен социален статус за разлика от реалността,където хората малко или много са подредени в разни категории и трудно някои може да излезне много от своята категория като например Някои човек,който харчи по няколко лева на седмица за кафе с човек,който харчи по 100 лева на вечер в реасторант.Но това вече е твърде далеч от първоначалният замисъл на тази тема.
Не разбрах. Това като комплимент ли да го приема или...напротив?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никой не е казвал ,че се правиш в интернет на най-големия , но просто тук си много по освободен и както казваш в реалността няма да общуваш например с непознати както тук..
Лошото на интернет пространството е ,че се пристрастяваш към един нереален свят - само твой ! Очите се развалят под вредното излъчване на монитора , а задните ти части закърняват за стола..
Свикваш да общуваш тук , намираш си интернет приятели , ,,гаджета'' и забравяш да контактуваш на вън в истинския живот!
Не ,че аз нямам интернет приятели - имам и то много добри ,на които отдавам много голямо внимание и значение , но нета като цяло те изключва от реалното съществуване ...
Последно редактирано от loveca777 : 05-05-2012 на 08:06
Това си е чистата реалност в по смален вариант,глобалното село.Нещо като преки пътища.И ако някога е можело да общуваш без проблем само с хората от твоята категория в твоя град или село,сега може да общуваш с различни хора от различни категории на огромни разстояния за секунди и имаш повече възможности за запознанства..Всяко едно нещо си има своите предимства и недостатъци. А на големи,е има много хора,които се възползват от възможността да се изкарат супермени,но риск.![]()
Харесвам ги, да.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това общуване тук отново казвам те отдалечава от реалността !
Ако отдаваш повече от живота си в нета - губиш !
,,Това си е чистата реалност в по смален вариант,глобалното село'' - бъркаш се много.
Тук единственото хубаво е ,че можеш да общуваш с хора на огромни разтояния от теб ..
От както са се появили компютрите хората затъпяват все повече, въпреки че и от нета може да се изкарва всякаква информация и уроци .
И аз ще си призная ,че точно телевизията и компа много пъти са ме спирали да чета книги
Напълно възможно, но не задължително.
"нета като цяло те изключва от реалното съществуване" - това важи за единични случаи. За 19 години не съм срещала човек, който да е откъснат до такава степен от реалността. Знам, че има такива хора и то немалко. Все пак тази категоризация е неуместна. Най-малкото защото форумът не е особено подходяща среда за развиване на толкова силна зависимост (сравнение WoW).
Не съм "за" прекарването на много време в нета, но всеки има глава на раменете. А това, което loveca777 написа, е вярно и възможно, само че не в този случай (форум). Иначе е ясно, че всеки е малко или много различен във форума.
NambyPamby добре го каза. Аз като видя, че Niakoitam е писал, значи темата е вече загубена кауза (с малки изключения).
По темата: Не харесвам срамежливи момчета. Нито срамежливи по форумите, или на живо, или в леглото. Не ме привличат по никакъв начин. Но знае ли човек - може би някой ден... Едва ли.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
нета не те изключва от реалността в този смисъл както при отделни хора маниаци на wow и cs, но ти ограничава доста от свободното време ..
И аз например като съм писал някоя тема във някой си форум , след като се прибера първата ми работа е да седна на компа,за да видя кво -що става
А като бях малък направо се побърквах от игране на counter stryke ..![]()
"А като бях малък направо се побърквах от игране на counter stryke"
Counter Strike *(забравил си я
)
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ограничава, ако ти го позволиш.
На мен ми се е случвало няколко дена подред въобще да не включвам лаптопа. Има и такива дни, когато вися само в нета. При мен е до настроение. Но когато ми се наложи, мога да изкарам с месеци без нет. Правила съм го, въобще не съм усещала липсата. Когато пък ми е скучно и нямам ангажименти, не виждам нищо лошо да си "потъпея" във форума.
Като цяло не мисля, че времето, прекарано в интернет пространството, е критерий за нивото на социален живот.
ПС: Каквото и да става във форума, фейсбук и т.н. никога не бих предпочела да стоя на лаптопа, пред това да прочета хубава книга. Май съм старомодна, но не ми пука.
Повярвай ми, не искаш да ти давам уроци по каквото и да било. Имам високи изисквания и развивам нетърпимост към тъпи въпроси.
Винаги са ми били любопитни хора,които говорят срещу нещо,но не предприемат действия срещу него, а напротив.Това ме навежда на мисълта че или не са достатъчно силни да го променят или говорят неща,които не мислят или пък повтарят думите на някои друг.Пример колко гаден бил Facebook...нищо че повечето оплюващи го отделят голяма част от времето си да седят там.Колко била гадна чалгата...нищо че повечето оплюващи я въртят кръшни яки танци на чалга парчета.Да,има хора,които забравят за реалността,но това не се отнася за всички.Като толкова много ви пречи интернет продайте или си изхвърлете компютрите и четете книги например през свободното си време, а не след един месец да ви хване секлета.
x7aZzy много сме злопаметни нещо сссссссссс ссссссссс.
И все пак ти благодаря за оценката и тази на NambyPamby. Това показва че все пак предизвиквам някакви усещания във вас макар и да са негативни,но не сте и безразлични,което е добре.Радвам се че оценявате труда ми все пак.![]()
Вижте сега,аз може да съм срамежлив,обаче искам да ви разкажа една случка,бях 1-ви курс,студент,сега съм 4-ти,та тогава харесвах едно момиче,както и да е,тръгнах да я прегърна и тя се изплаши,все едно че ще я изнасиля едва ли не,много срамежливо момиче беше,а и още е,така че не само е лошо момчетата да сме срамежливи.лошо е когато момичетата са много срамежливи,дори прекалено
Съгласна съм.
Или най-вероятно ти е по-лесно да приемеш по-привлекателни и съответно незаинтересовани от срамежливи момчета като тъпи курви, за да се успокоиш, че не пропускаш нищо. Може да греша специално за теб, но доста често тези, които не могат да имат желаните момичета, решават да ги характеризират като курви и започват да се целят по-ниско.
Винаги съм си мислела, че грозните пускат много по-лесно. Според досегашните ми впечатления наистина красивите момичета рядко са курви, но както и да е. Не само те, но и повечето момичета като цяло не харесват срамежливи момчета, най-малкото защото се предполага, че те трябва да са доминантните и самоуверените поне в началото.
Не ми пречат срамежливите, но имайте в предвид, че често срамежливостта при момчетата се бърка с незаинтересованост и от страх да не ви отрежат, може да пропуснете скромните момичета, към които явно се целите и които едва ли някога ще поемат инициативата.
Нали знаеш...В спора се ражда истината или...истинската караница.
Малко трудно ще промениш възгледите ми,защото те са си мои възгледи.Опитвам да разбирам хората донякъде ако искам,но не мога да по дефаут да взема тяхната гледна точка за моя просто,защото с много неща в нея може да не съм съгласен.Попринцип обичам да се поставям на мястото на хората,но често това е супер вредно,защото ме задължава да пренебрегвам себе си,разбиранията си и принципите си.Понякога и аз не съм от най-търпеливите и повярвай ми мога да съм много злопаметен въпреки че мразя да мразя.![]()
Често красотата е доста относително понятие и за вкуса на всеки е различна.Има хубави момичета,които са скромни и може да не се смятат за такива и надувки,които се мислят за супер големите манекенки,но в очите на някой могат да изглеждат супер грозни.И да точно тези дето са добили рейтинга на наистина красиви момичета често те са най-големите курви,защото самочувствиицето им понякога даже и без покритие е напомпано до небето от разни плейбойчета и други,които се надпредварват да им тичат по гъзовете и да им ближат краката за да може да топнат чушлето поне веднъж,защото болшинството било се изказало колко били перфектни и съвършенни всъщност, та други нямат търпение да се изфукат че тези "перфектни създания" са им обърнали малко внимание помпайки им още повече балона на самочувствието. И така.А примери с известни курви,които всички смятат за най-готините в днешно време бол.![]()