.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Question Редно ли е според вас?

Редно ли е да правиш секс с брата на най-добрата си приятелка според вас? И, ако да бихте ли и казали или не? Обосновете се.

Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зашо да не е редно, и за какво да давам обосновка, никой не може да ми казва с кого да спя и с кого да не спя.
    За какво да не е редно, да не би най-добрата приятелка да си го иска само за нея, да я чука по братски, и т.н.
    Едното просто няма нищо общо с другото.
    Едното е приятелката ти, другото е брат й, не са женени, а ако приятелката ти се сърди, то тя тайно иска той да я чука, ама не си признава.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на toad
    Редно е разбира се , а ако може и с всичките му приятели ще е още по-добре

Супер фен Аватара на cyclops
    Защо да не е редно? Не виждам нищо нередно.

Що да не е редно?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    да я чука по братски, и т.н.

Абе, има го момента с неудобството пред най-добрата приятелка и че не можеш да й разкажеш колко е перфектен в леглото приятелят ти, щото й е брат, ама... чак пък да не е редно. Не е баща й все пак.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Абе, има го момента с неудобството пред най-добрата приятелка и че не можеш да й разкажеш колко е перфектен в леглото приятелят ти, щото й е брат, ама... чак пък да не е редно. Не е баща й все пак.
    Това си помислих и аз. Но иначе и аз не мисля, че е нередно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Не намирам никаква причина за нещо...като не ти е удобно да говориш за секса с някого, не е и толкова...все тая дали ще е брат или близък приятел /при изключени опции за симпатии при приятели/
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    неудобно ще ти е да говориш после с приятелката ти, защото й е брат все пак, но нередно-не
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Ти само веднъж ли смяташ да спиш с него? Това ще нарани ли чувствата му?
    Защото ако е така и са близки със сестра си,това може да навреди на приятелството ви...

Според мен, ако не намерите за важно и ако не си личи, че има нещо между вас пред другите (или поне пред нея) можее да й спестите подробностите няма да й е приятно да знае, че сте се чукали на дивана във всекидневната им .. примерно
    Но няма нищо нередно.. виж.. ако ти му беше сестра и излиза, че се чукаш с брат си щеше да е притеснително уверии се, че не си осиновена и по някаква случайност не ти е брат, ако ее така.. ее.. имам новина: децата ви ще са изродчета

Супер фен Аватара на shmatarok
    Едното е приятелката ти, другото е брат й, не са женени, а ако приятелката ти се сърди, то тя тайно иска той да я чука, ама не си признава.

Нищо нередно няма, вече друг е въпросът дали ти ще можеш да я гледаш в очите после.

Aбеее да.. няма да може да я гледа в очите, голяма пък работа.. да си се люшкат хората, то за здраве!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Зашо да не е редно, и за какво да давам обосновка, никой не може да ми казва с кого да спя и с кого да не спя.
    За какво да не е редно, да не би най-добрата приятелка да си го иска само за нея, да я чука по братски, и т.н.
    Едното просто няма нищо общо с другото.
    +1
    После може да ти е малко спечено пред нея, но всичко си има последици.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Кое ти пречи ? Образованието или възпитанието ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Била съм с брата на близка приятелка и дори след като се разделихме с него, с нея си останахме в добри отношения, така че не виждам причина да го криеш от нея. Няма да й стане адски приятно, това е ясно, има така наречена сестринска/съответно братска ревност (няма нищо общо с плътски желания да те чука брат ти/сестра ти), но това ще е съвсем за кратко.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Редно е разбира се, даже има цяла такава поредица - My sister's hot friend.

Дано приятелката ти няма няколко братя, че трудно ще им смогваш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на xoxi
    Няма нищо нередно да спиш с брата на най-добрата си приятелка. А това дали ще й кажеш или не, зависи от отношениято между теб и нея и между нея и брат й.
    Моята приятелка непрекъснато ми разказва за приятелките на брат си. Той не крие почти нищо от нея, нито пък неговите приятелки й спестяват нещо. Имам предвид, че е запозната до някаква степен с уменията на брат си в и извън леглото и не бих се притеснявала да говоря за това с нея.
    И спря да се върти за миг земята..

Да, прави сте като се замисля. А иначе той много и разказва за интимния си живот, но мислите ли, че ще е удобно да говоря с нея на тази тема или той да говори с нея на тази тема, след като аз съм и много добра приятелка, а той и е брат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ми както ти идва. Мини го веднъж и после като я видиш, пробвай с "А пък на брат ти хуя..." Ако се смръщи, обърни темата на детелинизация на поляните.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не виждам нищо нередно в това. Напълно нормално си е. Това, че е брат на най-добрата ми приятелка не означава нищо, щом и двамата с него го искаме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на iwwo_
    Не отказвам !

ООо МиЛиЧкА Не сИ ЕдИнСтВеНа аЗ СуЩо сУм гО ПрАвИЛа тВа нЕщО нЕ Е НеРеДнО ТаКа чЕ БиЧи сИ АиЛяКа И Да нЕ Ти пУка

Редно е разбира се , а ако може и с всичките му приятели ще е още по-добре

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нищо нередно не виждам. А щом ми е най-добра приятелка всичко ще и споделя. Големи хора сме, няма от какво да се срамуваме...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си