- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редно ли е според вас?
Редно ли е да правиш секс с брата на най-добрата си приятелка според вас? И, ако да бихте ли и казали или не? Обосновете се.
Благодаря предварително.![]()
Зашо да не е редно, и за какво да давам обосновка, никой не може да ми казва с кого да спя и с кого да не спя.
За какво да не е редно, да не би най-добрата приятелка да си го иска само за нея, да я чука по братски, и т.н.
Едното просто няма нищо общо с другото.
Едното е приятелката ти, другото е брат й, не са женени, а ако приятелката ти се сърди, то тя тайно иска той да я чука, ама не си признава.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Редно е разбира се , а ако може и с всичките му приятели ще е още по-добре![]()
Що да не е редно?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не намирам никаква причина за нещо...като не ти е удобно да говориш за секса с някого, не е и толкова...все тая дали ще е брат или близък приятел /при изключени опции за симпатии при приятели/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ти само веднъж ли смяташ да спиш с него? Това ще нарани ли чувствата му?
Защото ако е така и са близки със сестра си,това може да навреди на приятелството ви...
Според мен, ако не намерите за важно и ако не си личи, че има нещо между вас пред другите (или поне пред нея) можее да й спестите подробноститеняма да й е приятно да знае, че сте се чукали на дивана във всекидневната им .. примерно
![]()
Но няма нищо нередно.. виж.. ако ти му беше сестра и излиза, че се чукаш с брат си щеше да е притеснителноуверии се, че не си осиновена и по някаква случайност не ти е брат, ако ее така.. ее.. имам новина: децата ви ще са изродчета
![]()
![]()
![]()
Aбеее да.. няма да може да я гледа в очите, голяма пък работа.. да си се люшкат хората, то за здраве!![]()
Кое ти пречи ? Образованието или възпитанието?
Била съм с брата на близка приятелка и дори след като се разделихме с него, с нея си останахме в добри отношения, така че не виждам причина да го криеш от нея. Няма да й стане адски приятно, това е ясно, има така наречена сестринска/съответно братска ревност (няма нищо общо с плътски желания да те чука брат ти/сестра ти), но това ще е съвсем за кратко.
Редно е разбира се, даже има цяла такава поредица - My sister's hot friend.
Дано приятелката ти няма няколко братя, че трудно ще им смогваш.![]()
Welcome to the Jungle...
Няма нищо нередно да спиш с брата на най-добрата си приятелка. А това дали ще й кажеш или не, зависи от отношениято между теб и нея и между нея и брат й.
Моята приятелка непрекъснато ми разказва за приятелките на брат си. Той не крие почти нищо от нея, нито пък неговите приятелки й спестяват нещо. Имам предвид, че е запозната до някаква степен с уменията на брат си в и извън леглото и не бих се притеснявала да говоря за това с нея.
И спря да се върти за миг земята..
Да, прави сте като се замисля. А иначе той много и разказва за интимния си живот, но мислите ли, че ще е удобно да говоря с нея на тази тема или той да говори с нея на тази тема, след като аз съм и много добра приятелка, а той и е брат.
Ми както ти идва. Мини го веднъж и после като я видиш, пробвай с "А пък на брат ти хуя..." Ако се смръщи, обърни темата на детелинизация на поляните.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не виждам нищо нередно в това. Напълно нормално си е. Това, че е брат на най-добрата ми приятелка не означава нищо, щом и двамата с него го искаме.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ООо МиЛиЧкА Не сИ ЕдИнСтВеНа аЗ СуЩо сУм гО ПрАвИЛа тВа нЕщО нЕ Е НеРеДнО ТаКа чЕ БиЧи сИ АиЛяКа И Да нЕ Ти пУка
Редно е разбира се , а ако може и с всичките му приятели ще е още по-добре
Нищо нередно не виждам. А щом ми е най-добра приятелка всичко ще и споделя. Големи хора сме, няма от какво да се срамуваме...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.