- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спах с първия му братовчед!
Много ме сърбеше катерицата и реших той да ми я почеше. Но много обичам "приятеля" си.Искам да го забравя!
Не знам какво да правя. Объркана съм. И все пак още ме сърби. :/
Съжалявам, но не можах да се въздържа от спама!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пробва ли се да си купиш чешалка и да станеш асексуална? Ако не си, Наско сигурно продава чешалки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ду-друс-ду-друс
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Той има сестра, ако та устройва.
Ама тя се въобразява като мъж!
maDamn
Ми минала си братовчеда, почвай останалите от родата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
офф...чи мЪ сърби.![]()
Миеш ли го тава?
Вени, мисля, че трябва да си напълниш дупките с олово, това ще притъпи желанието ти.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Що не си изчезнете в "Кофата" ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Смайлз е права. Марш всички!
Ледена Красота, би ли ме изнасилила? Искам да ме изнасилиш, да ми масажираш топките и да го поемеш вътре-вън, но точно когато достигна хубавото да спираш и така няколко пъти.
Дай аз да ти я почеша следващия път, няма да имаш проблеми хахаххахах