.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Съчетаване на цвят

Здравейте! Намислила съм да си взема такива ботушки ... http://prodavalnik.com/damski-leten-...d-28-i18617629 .. но се чудя какъв цвят ще е по-добре ... Черно или бежаво ?
    1.Черни с черен клин,черна чанта, и някакъв друг цвят тениска ( и примерно дънково яке )
    2.Бежави , черен клин ,чанта , същата работа като горното ;д
    Кое Ви звучи по-добре ?

Супер фен Аватара на marble
    Аз лично не мога да разбера защо ви се носят ботуши и през лятото, вместо да почива кракът.. Но черното ми харесва повече.

Голям фен
    Град
    София
    Насрахте се с тия грозни ботуши!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    +
    Ама недей да съчетаваш черно с черно с черно... Ако ще си взимаш, по-добре вземи бежовите.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ботушите са пролетни.
    Вземи се бежовите

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Да..и аз знам ,че са по-скоро за пролетта,не за лятото Благодаря много,май се спрях на бежовите :*

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Бежави. Ама защо с клин? И то черен? Такива ботушки най ме кефят с къси дънкови панталонки и бял потник примерно. Или широка туника-рокля с паднало рамо..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На мен черните повече ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Бежави. Ама защо с клин? И то черен? Такива ботушки най ме кефят с къси дънкови панталонки и бял потник примерно. Или широка туника-рокля с паднало рамо..
    Ами защото още ( лично за мен ) не е станало време за къси панталони ... НО ,като стане и с къси панталонки ще си ги нося ... :Д няма ли да стане много цветно със бежови ботуши,дънкови панталони , бял потник и черна чанта? Но пък като се замисля черно не би стояло добре на това..много еднотипно ...

Ако имаш предимно черни дрехи и аксесоари, по-добре си вземи ботуши в цвят различен от черен.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от cwetit Виж мнението
    Ами защото още ( лично за мен ) не е станало време за къси панталони ... НО ,като стане и с къси панталонки ще си ги нося ... :Д няма ли да стане много цветно със бежови ботуши,дънкови панталони , бял потник и черна чанта? Но пък като се замисля черно не би стояло добре на това..много еднотипно ...
    Е на теб, ако целта ти е да се обличаш като монахиня- да, много цветно ще бъде

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cwetit Виж мнението
    Ако имаш бежава чанта ще е супер, иначе с черна не.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ако имаш бежава чанта ще е супер, иначе с черна не.
    Нямам... а и не мисля да си взимам,защото ми остава малко време тук и гледам да не си купувам много неща,защото после като ми се наложи да си взема само 1 чанта за Англия .. и ще има да се чудя коя да оставя,коя да взема...Ама като се замисля бяла чанта си имам .......

Намери си друг модел в друг цвят,поне по мое мнение.Нито един цвят не ми харесва,а и поначало моделът е грозен.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Например си вземи такъв модел: http://prodavalnik.com/damska-bota-kod-203-i18553925 Седи по-добре,а и е по-стилен(според мен).
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Да.

Мега фен Аватара на teenems
    Бежовите са ми по-пролетни..тия черните много тежко ми идват.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Бежовите, защото ако облечеш черен клин, черни ботуши и черна чанта и нз си кво... пролетта... ще си като черно петно вървящо по улицата.

Ам... ужасяващи са тия ботуши, лично мнение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    абе и трите цвята .

ама като за пролет... розовите пък аз да кажа !

Щом имаш бяла чанта мисля, че няма да е толкова лошо. Ще си свежа с бежовките. Но определено черни обувки за лятото или пролетта не ми изглежда добре.

Ако искаш да си вземеш ботуши за лятото, определено е по-добре да са в светъл цвят но специално тези, които си показала на снимката не са хубави поначало като модел.

Akarin
    Guest
    Ужасни са тия ботуши ! Но като си си наумила да си взимаш, нека да са бежОвите, като за пролет. Аа и тези: http://prodavalnik.com/damska-bota-kod-203-i18553925 обезателно са по-добрия вариант.

Отвратителни са и изобщо не намирам ботуши,какъвто и да било модел,цвят, за ''свежи'' , когато навън пече слънце. Като видя някоя с такива първата ми мисъл е колко са и спарени краката.иу

Град
    София
    Не са ми грозни чак, но и аз не ги възприемам за лятото, през деня. Пролетта/лятото за вечер са ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си