Здравейте аз съм на 19, а приятелката ми е на 17 и казваше, че е девствена. Склонен съм да и вярвам, защото от доста време сме заедно, но преди няколко седмици се случи нещо странно. Бяхме доста добре предразположени и аз тръгнах с ръката си надолу и този път не ме спря. Бръкнах с пръста внимателно и се изненадах, защото влезна доста лесно и до колкото си спомням я усещах от вътре нормално, без да усещам да има химена (макс ~6см). Питах я отново дали наистина е девствена и ако не е е по- добре да ми каже, вместо да ми крие. Тя твърди, че не е правила секс преди това. След 3 дни стигнахе и до положение за секс... Бяхме на мисионерска и бавно започнах да го вкарвам. Влезна без проблеми 3-4 санта и после тя започна да казва че я боли и да внимавам, та чак ми останаха следи по гърба от стискане. Почнах внимателно да влизам все по- навътре и в един момент го вкарах целия. През цялото време я болеше много. Като го изкарах имаше кръв по пениса ми, беше вече по- лесно но все още я болеше доста. Правихме секс всеки ден (ако може така да се каже де, заради болките) и чак към 8-мия ден спря да я боли и да изпитва удоволствие. Първите няколко дни кървеше по малко. Та въпроса ми е възможно ли е да не е била девствена преди да го направим. Този въпрос ме тормози вече доста време и реших да го споделя. Мисълта, че толкова лесно и дълбоко си влизаше пръста ме кара си мисля, че ме е лъгала, а фактът, че после я болеше и имаше кръв като го правихме ме навява на мисълта, че не е била отваряна. Практически обаче си мисля, че е невъзможна цялата концепция с девствеността и фингъринг-а. Някой компетентен или с опит ако може да сподели ще съм много благодарен.
Последно редактирано от boomerfan : 05-06-2012 на 01:17