.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Искам добра качествена диета за надебеляване ! (:

Така Здравейте (: Аз съм момче на 15 след някои друг месец на 16 висок съм почти 180см. тежа супер малко за възрастта и ръста 55кг. адски много се комплексирам от килограмите ми , секи втори ми казва много си слаб момче баби , дядовци сички .. Искам някой от вас които разбира от качествени диети за надебеляване ( мускулна маса ) да ми каже , а не само да ми кажете разгледай форума ала бала разгледал съм го доста обилно НО не намерих това което търся . А това което търся е да взема химикалка лист и да запиша това което ми трябва . Търся човек които да ми каже някаква хубава диета за надебеляване смисъл : примерно закуска каквото трябва да закусвам , обяд , вечеря и т.н. така примерно понеделник това и това , вторник това и това , сряда примерно там ако трябва нещо различно , а не само да пишете разгледай из форума . Така спортувам ( тренирам футбол ) с 1 дума секи ден тренирам също така и в квартала ритам , тичам , карам колело . Преди ходих на лостове смисъл и сега хода но нямам много време а лятото като съм свободен секи ден съм там . Също така ям колкото ми се яде по 3 - 4 пъти на ден имам доста бърз метаболизъм за инфо нямам глисти xD.
    Мерси много предварително

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Фъстъчено масло в промишлени количества. Ама най-добре си прави домашно, защото в купеното има много захар и хидрогенирани мазнини... Също така си брой калориите ето тук:
    http://www.zdravoslovno.com/calculat...lorie-counter/
    Успех!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    1. Не чакай някой да ти каже какво точно да правиш .. няма единна формула, която да работи за всички
    2. Сметни си КБ по тази формула ..
    За мъже - RMR = 66 + (13,7 х тегло в кг.) + (5 х височина в см.) - (6,8 х възраст в години)
    RMR = Resting Metabolic Rate = Калориите, които горите на 24 часа, без да вършите абсолютно нищо.
    След като сте намерили своя RMR, следва да намерите и вашия КБ според това колко активно е вашето ежедневие. Умножете вашия RMR по коефициента, който най-добре описва вашата активност:
    1,2 - Заседнал начин на живот
    1,375 - лека активност (спортуване 1-3 пъти в седмицата)
    1,55 - умерена активност (спортуване 3-5 пъти в седмицата)
    1,725 - висока активност (спортуване 6-7 пъти в седмицата)

След като си изчислиш КБ добавяш към него 500-600 кк

3. http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi .. Разгледай тук хранителните режими за покачване, избери си кой ще ти е лесен и пробвай .. ако не става, смени режима .. експериментирай
    4. Нищо не си споменал за културата ти на хранене, но може да прегледаш някоя и друга статия за храненето в bb-team .. ще са ти от полза

Благодаря ти , много намерих 1 , 2 диети които мисля че са за мене

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз съм гледала и в предишни теми някои от трениращите колеги казват, че за човек без никакъв опит във фитнеса не е много добре да прави ВВД,ВМ-НВД и така нататък. Хапвай много ориз, картофи, царевица, боб, леща, също така и ядки и предполагам ефектът няма да закъснее. Но чак след като качиш маса, трябва да чистиш мазнините и да правиш релеф, защото ако сега тръгнеш - мижави плочки и пилешки мускули на хърбаво тяло не са от най-красивите гледки.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Почни тежести и яж повече......Нормално е да си като момиченце след като тренираш само футбол и караш колело....

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Сега видях, че авторът е момче... ами да, тръгни на фитнес.

Голям фен Аватара на alchy
    Храни се здравословно по 6 пъти на ден (на всяко хранено по малко хапвай, не до преяждане, а колкото да се почувстваш сит) Под здравословно имай впредвид - меса, риба, яйца, сирене, мляко, ядки, плодове/зеленчуци.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си