- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвам едно момчее.......
Та харесвам едно момче и се чудя дали ме харесваа...акоо не ме харесва да променя ли нещо у себе си... не знам той по принцип харесва забавни момичета, НО НЕ ЛИГАВИ!!!Според мен азз съм такава.Би ли ме харесаал азз съм блондинка той е брюнет, имам сини очи той кафяви, аз съм с бчла кожа той съвсем малко по-мургава.Според вас харесва ли ме да променя ли нещо у себе си?ПОМОГНЕТЕ!
Offf za6to pa mi e toq podpis.
Няма смисъл да се променяш за някого.Стои каквато си , ако не те харесва така не се занимавай.И виждам че не си много сериозна а лигава (поне по начина по които пишеш) .
Е, ние не можем да знаем дали той харесва момичета като теб /за външния вид/. За характера знаем какво харесва /уж/, но не знаем ти каква си всъщност. И между другото - грешен раздел.![]()
Ххахаха ти тъпа ли си ? Даде ни 2 външни вида и питаш дали ще те харесаМалееее малее..
Може ли да си толкова забила ,а?! Да питаш такива простотии?!? Откъде можем ние да знаем какво харесва той, дали брюнетки , блондинки, или каквото и да било. И за къв кур ще се променяш заради някого. Ако те хареса - ще те хареса за това ,което си,а не за това ,което се преструваш ,че си!
Последно редактирано от granger : 05-05-2012 на 09:34
maDamn
Ххахаха ти тъпа ли си ? Даде ни 2 външни вида и питаш дали ще те харесаМалееее малее..
Едит: забравих, че си блондинка![]()
Я, кажи сега на колко години си , чАдо?
Осъзнай се. Той нищо не прави, нито ти. Вместо да се чудиш дали те харесва, му пиши и го покани да се поразходите някъде! Не се променяй , заради някакъв си там. Бъди себе си и ако ще те хареса, нека затова да е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Боже то бива да си проста ами ти вече прекаляваш ... Първо - Ние не ви познаваме и не искаме ..... Второ - Няма смисъл от номерца за да те хареса - бъди естествена и 3то- не се променяй заради някакъв сопол ... О и на колко си бе ?? на 10 ???
Няма значение, ти си на 10...
Да пази Господ ..
Абе мила,ти малоумна ли си или да? .. Откъде да знаем дали те харесва.. Като те гледам нямаш повече от 10 годинки ..
а и между другото .. сбъркала си раздела!![]()
След няколко годинки ще ти е смешно какво си написала сега.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (