.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Не знам колко ще се задържи още Лейди Гага, но нека изкажа и аз своето мнение.Има всякакъв тип хора:спортисти, музиканти,наркомани,милион ери и т.н и т.н......Аз също не я харесвам и ще ви кажа защо.Слушайте една песен на Лейди Гага докато гледате клипа и и след това без клипа - ГОООООООООООООООООЛЯМА разлика! (изпробвал съм го и върху приятели).Това показва, че повече от феновете и я харесват, защото е малко или много по-различна.Лошото е, че не трябва това да е критерии.Вярно е, че те са и актьори, но аз лично гледам повече качествата на певеца - дали той ще ме накара да се замисля (има ли смисъл в песните му)......няма смисъл да пиша повече.Като заключение ще кажа, че Лейди Гага не е повече от една актриса и е ФАЛШИВА ( вижте клиповете в youtube преди да е станала звезда)....

Супер фен Аватара на skornex
    F$@k suicide silence!

Голям фен Аватара на slimbo
    Fuck Gaga

Цитирай Първоначално написано от lovehorror Виж мнението
    Относно Шер-Тя се облече като мъж,и Гага го направи,ако искаш да ти покажа какво още е изкoпирала от нея нямаш проблем.

''Няма да започвам темата за Мадона и за нейното копиране от Мерилин Монро. Има Гугъл, за който иска да провери.'' Поредното доказателство колко са обсебени феновете на Гага, Мерилин Монро е мъртва,ако не знаеш да ти кажа.

Оп май наградата за най-заблуден коментар току що я спечели ти http://week.ge/uploads/posts/2012-01...dy-gaga-12.jpg
    Не знам докога ще продължавате да съдите без да знаете. Спрете се, наистина.
    И какво като Монро е мъртва? Що за коментар. И Краля на попа е мъртъв, а виж - цял свят го имитира.
    http://antimadonna.dark-host.com/gal...original1.html

Не съм против Мадона, но престанете да ги сравнявате - тъпо е. Да не говорим какво самата тя каза за Гага.
    Поздравявам те с кавъра на Born This Way от кралицата на попа!

http://www.youtube.com/watch?v=AM7a64Psi-k - 2:55

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Не, нямам предвид горепосочените, а само тези, които се правят на интересни като подражават на някого или си мислят, че могат да натрапват грешните си и тотално сбъркани представи на околните. А ти както виждам го приемаш лично, явно понеже нямаше за кво друго да се хванеш, блесна с идеята за несъществуващи грешки.
    Нямам думи. Целият свят разбра що за човек е тя и се радва, само ние в България плюем и мразим. Това е гадното на тоя народ!

Супер фен Аватара на scrooper
    Темата не е ли фейк?
    always late but worth the wait!

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.

Супер фен Аватара на skornex

Fuck GaGa
    F$@k suicide silence!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHearth Виж мнението

По темата нищо не мога да кажа..
    Голяма работа, че някой ще имитира Лейди Гага. Да се гръмнем ли искаш ?
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си