- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Стегнато дупе и бедра - мисия невъзможна
Не съм дебела,просто съм отпусната.Поразрових тук и там и намерих разни упражнения,но не искам да си губя времето с нещо,което няма да ми помогне.Създавам тема, защото търся вашият опит,упражнения,които сте пробвали и помогнали.Моля да пишат хора, които са успели да се стегнат,защото наистина не искам да си губя времето (: благодаря предварително.
so sad ...
има доста статии в google.com - потърси![]()
Азис - Хоп [music]
Казах,че искам да отговори някой,който е изпълнявал дадени упражнения и те са му помогнали.
so sad ...
клекове, тичане, скачане на въже, повече вода и по-малко вредна храна
сега е лесно-ягоди и др. сезонни плодове, домати, краставици, пилешко, пуешко, риба, по-чисти меса като цяло, обезмаслени продукти
но ако си мислиш, че ще ядеш по 1 и същи начин и ще се стегнеш-грешиш
ВСИЧКО ОПИРА ДО ХРАНАТА!!!
Упражнение които мога да ти гарантирам със сигурност, че ще помогне са клековетеЗа друго се информирай.
За храната трябва да избягваш мазна храна и да наблягаш повече на зеленчуци, плодове и месо което не съдържа много мазнина ( пилешко например, чист протеин ) и много вода! .... Това от мен, не съм фитнес инструктур и не мога да ти казвам диети и пограми, потърси в интернет.
На колело ежедневно. Не велотренажор, а истински велосипед.
Мда. Тяло се оформя не във фитнеса, ами в кухнята, тъй като можеш да тренираш много, но ако се храниш нездравословно и по много, то няма да свалиш и изваеш нищо.
Тиначе, колело, клекове, плуване и кардио като цяло си му е майката, включено със здравословен режим на хранене.
Преди като имах повече време постоянно карах колело, навсякъде ходех с колелото, освен това няколко пъти в седмицата правих няква тае бо гимнастика (от замунда си бях изтеглила видеото) и ефекта беше супер.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.