.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на musS

удължения !!!

здравейте, преди някой от модераторите да заключи темата, да кажа, че потърсих из форума за такава тема, но не намирам отговор, и все пак ако има такава тема като я заклучат поне да пратят линк, защото както казах не намирам такава тема..

Та, след 20 дена имам рожден ден и искам удължения.. от 1-2 години им говоря на наще но винаги ми казват "и без това стоиш с часове пред огледалото.. пък и сега ще си втора смяна, няма да имаш време" и т.н.. и ми казаха, ако искам сама да си купувам.. затова си търся естествени удължения, и то трябва да си взема поне 2 реда, за да седи естествено.. та въпроса ми е към тези, които имат.. къде се продават естествени удължения или откъде сте си поръчали и да не ми излезе повече от 200 лв. защото все пак сама ще си ги купувам..
    Последно редактирано от musS : 01-28-2012 на 10:55

ее айде де.. наистина ми е спешно

Естествени хубави удължения за толкова пари мисля, че няма къде да намериш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

акъв цвят ти трябва ?
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

тъмно кестеняво

Banned Мега фен
    ^ естествени за 200лв. няма да намериш,но можеш да намериш примеси.. т.е. и естествена и изкуствена коса.. също може да се боядисва,къдри и т.н. но за съжаление не мога да ти кажа от къде понеже не съм си купувала.. но ще ти дам съвет- не си купувай коса от интернет ! ако сайта имат някъде салон отиди там,за да видиш косата на живо.. ръце не пипнат ли,око не види ли -косата не се купува.. айде дано съм ти помогнала поне с нещо

Град
    Sofiq,Bulgariq
    Провери в "Bgunique" в момента има намаление има коси и от 300 лв., има и от 90 лв. Твърдят, че е напълно естествена, което се потвърждавало и от гаранцията (1 год) и дори пребоядисана, гаранцията важи. Могат да ти я направят на 2 двойни или 3 единични редове. Успех с търсенето дано съм ти помогнала

Здр

Аз имам 2 реда естествена коса ако се инт мога да ти я продам европейска е потъмних се и си взех нови и тези не ги ползам ако искаш ми пиши simi_simi@mail.bg

anonymous708973
    Guest
    Не се харчи за естествена. Виждала съм изкуствена коса, която стои прекрасно. Номерът е да си нацелиш цвета на косата и да я слагаш добре. Тая, за която говоря, беше 60 лв.

удължения !!!

ako si tursish oshte yduljeniq pishi mi na skype elitsa31 ;]
    Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    здравейте, преди някой от модераторите да заключи темата, да кажа, че потърсих из форума за такава тема, но не намирам отговор, и все пак ако има такава тема като я заклучат поне да пратят линк, защото както казах не намирам такава тема..

Та, след 20 дена имам рожден ден и искам удължения.. от 1-2 години им говоря на наще но винаги ми казват "и без това стоиш с часове пред огледалото.. пък и сега ще си втора смяна, няма да имаш време" и т.н.. и ми казаха, ако искам сама да си купувам.. затова си търся естествени удължения, и то трябва да си взема поне 2 реда, за да седи естествено.. та въпроса ми е към тези, които имат.. къде се продават естествени удължения или откъде сте си поръчали и да не ми излезе повече от 200 лв. защото все пак сама ще си ги купувам..

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Мисля ,че 2 реда са малко
    аз преди слагах 4
    Аз си е купувах от тук :http://www.hairextension.bg/?step=mo...product_cat=58
    Бях доволна,но се изискват доста грижи и за нея
    и трябва да се подменя ,защото се изтощава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си